Wednesday, September 7, 2016

Ηλιακός Προβολέας με 100 LED και Ανιχνευτή Κίνησης

Προσφορά: Ηλιακός Προβολέας με 100 LED και Ανιχνευτή Κίνησης

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

73€ από 146€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων LUCY HOTEL στην Χαλκίδα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί για καλωσόρισμα και Ποικιλία Ούζου στο Bar του ξενοδοχείου με θέα τον Ευβοϊκό! Παρέχονται προνομιακές τιμές στα προγράμματα Massage καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00! Απολαύστε 2 γεμάτες ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Προσφορά: 73€ από 146€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων LUCY HOTEL στην Χαλκίδα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί για καλωσόρισμα και Ποικιλία Ούζου στο Bar του ξενοδοχείου με θέα τον Ευβοϊκό! Παρέχονται προνομιακές τιμές στα προγράμματα Massage καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00! Απολαύστε 2 γεμάτες ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ενέσιμο Υαλουρονικό Οξύ σε Κηφισιά, Πειραιά, Κολωνάκι!

Προσφορά:


Ενέσιμη συνεδρία προσώπου με υαλουρονικό οξύ, σε ρινοπαρειακά – πόδι χήνας -μεσόφρυο, για άμεση απαλλαγή από τις ρυτίδες, από ιατρό δερματολόγο, στα δερματολογικά ιατρεία “Human perfection” στον Πειραιά, την Κηφισιά και το Κολωνάκι!

πηγή: deals365.gr

Read more

28η Οκτωβρίου στη Λίμνη Τριχωνίδα, στο Θέρμιος Απόλλων! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι και Πρωινό, μόνο με 149€ από 298€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και Ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 28η Οκτωβρίου στη Λίμνη Τριχωνίδα, στο Θέρμιος Απόλλων! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι και Πρωινό, μόνο με 149€ από 298€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και Ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more