Monday, April 18, 2016

ALL INCLUSIVE στο Long Beach Resort Hotel στο Αίγιο 1,5 ώρα από την Αθήνα ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Καφέ, Αφεψήματα και Snacks! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο Long Beach Resort Hotel στο Αίγιο 1,5 ώρα από την Αθήνα ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Καφέ, Αφεψήματα και Snacks! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ψαλίδι μαλλιών για κυματιστό look ή συσκευή για μπούκλες σε προσφορά!

Προσφορά:


Εκπληκτικά χτενίσματα γρήγορα και απλά με πρωτοποριακές συσκευές, με παραλαβή ή δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από το “Idea Hellas” στη Νέα Ιωνία!

πηγή: deals365.gr

Read more

469€ από 938€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Arty Grand Hotel στην Αρχαία Ολυμπία, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε κάθε ομορφιά στον ιστορικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: 469€ από 938€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Arty Grand Hotel στην Αρχαία Ολυμπία, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε κάθε ομορφιά στον ιστορικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Θεραπεία Χειρομασάζ Αγ.Βαρβάρα - 14€ από 45€ (Έκπτωση 60%) για μια Θεραπεία Χειρομασάζ για ενεργοποίηση της λέμφου και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας διαρκειας 35 λεπτών, με αιθέρια έλαια και λιποδιαλυτικό τζελ, στον χώρο Πριγκίπισσες στην Αγία Βαρβάρα!!

Προσφορά: Θεραπεία Χειρομασάζ Αγ.Βαρβάρα – 14€ από 45€ (Έκπτωση 60%) για μια Θεραπεία Χειρομασάζ για ενεργοποίηση της λέμφου και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας διαρκειας 35 λεπτών, με αιθέρια έλαια και λιποδιαλυτικό τζελ, στον χώρο Πριγκίπισσες στην Αγία Βαρβάρα!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

4* Anamar Pilio Resort - Χάνια Πηλίου

Προσφορά: Πάσχα στο 4 αστέρων Anamar Pilio Resort στα Χάνια Πηλίου! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 7 ετών σε δίκλινο classic δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 209€ από 418€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Γιορτάστε 4 ημέρες στον μοναδικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

14,9€ για 50 τμχ. Χαρτί Υγείας Γκοφρέ 2 φυλλο με Μικροπόρους που ξεχωρίζει για την απαλότητα του, από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 14,9€ για 50 τμχ. Χαρτί Υγείας Γκοφρέ 2 φυλλο με Μικροπόρους που ξεχωρίζει για την απαλότητα του, από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

4* ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ Hotel - Ασπροπόταμος Τρικάλων

Προσφορά: Πάσχα στο 4 αστέρων “ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ” Hotel, στον Ασπροπόταμο Τρικάλων! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό σε Μπουφέ με βιολογικά προιόντα και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Σουίτα, μόνο με 359€ από 720€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Ανάστασιμο Δείπνο και Aνήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα με μουσικό Γλέντι! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Αποδράστε και απολαύστε τις ομορφιές της περιοχής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more