Thursday, March 30, 2017

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για υπεέροχο ΠΑΣΧΑ 2017 στην πανέμορφη ΚΕΡΚΥΡΑ! Με ημιδιατροφή από 438€!

Προσφορά:





Πάσχα στην Κέρκυρα


Τιμή Προσφοράς:  €438

Αρχική Τιμή: € 560

Λεπτομέρειες ΕΔΩ!




πηγή: xenodoxeia-diakopes.blogspot.com

Read more

Δίπλωμα οδήγησης μηχανής με πρακτικά & θεωρητικά μαθήματα!

Προσφορά:


89€ για ένα δίπλωμα οδήγησης Μοτοσυκλέτας οποιασδήποτε κατηγορίας, με 11 θεωρητικά και 11 πρακτικά μαθήματα, από την Σχολή Οδηγών Ιωάννη Μπουγατσά στο Μαρούσι.

πηγή: deals365.gr

Read more

140€ από 250€ ( Έκπτωση 44%) ΚΑΙ για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Βραυβευμένο Katogi Averoff Hotel & Winery με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Οινική κουλτούρα στο Μέτσοβο, με Ημιδιατροφή ( Παραδοσιακό Ελληνικό Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Στην ίδια τιμή δίδεται άλλη 1 διανυκτέρευση ΔΩΡΟ με Πρωινό! Παρέχεται Ξενάγηση στο Οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ και κέρασμα ένα ποτήρι Κρασί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Απολαύστε ένα ταξίδι 4 ημέρων ανακαλύπτοντας τα μυστικά του κρασιού!

Προσφορά: 140€ από 250€ ( Έκπτωση 44%) ΚΑΙ για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Βραυβευμένο Katogi Averoff Hotel & Winery με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Οινική κουλτούρα στο Μέτσοβο, με Ημιδιατροφή ( Παραδοσιακό Ελληνικό Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Στην ίδια τιμή δίδεται άλλη 1 διανυκτέρευση ΔΩΡΟ με Πρωινό! Παρέχεται Ξενάγηση στο Οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ και κέρασμα ένα ποτήρι Κρασί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Απολαύστε ένα ταξίδι 4 ημέρων ανακαλύπτοντας τα μυστικά του κρασιού!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more