Tuesday, March 21, 2017

Κεραμική Περιστρεφόμενη Πρέσα Μαλλιών για Μπούκλες

Προσφορά: Κεραμική Περιστρεφόμενη Πρέσα Μαλλιών για Μπούκλες

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Καθαριστής φούρνου μικροκυμάτων Angry Mama σε προσφορά!

Προσφορά:


Ένας καθαριστής φούρνου μικροκυμάτων “Angry Mama”, που λειτουργεί ως εξής: προσθέτετε ξύδι και νερό, βάζετε σε λειτουργία το φούρνο για 7 λεπτά, σκουπίζετε με ένα πανάκι και ο φούρνος αστράφτει από καθαριότητα, με παραλαβή από το “Idea Hellas” και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

120€ για υπέροχο 3ήμερο/2 διανυκτερεύσεις δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωινό στο ξενοδοχείο Natura Hotel Vytina στη Βυτίνα. Περιστοιχισμένο από το πλούσιο δάσος του Μαίναλου στην Αρκαδία, έτοιμο να προσφέρει μια ευχάριστη και ξεκούραστη διαμονή!!

Προσφορά: 120€ για υπέροχο 3ήμερο/2 διανυκτερεύσεις δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωινό στο ξενοδοχείο Natura Hotel Vytina στη Βυτίνα. Περιστοιχισμένο από το πλούσιο δάσος του Μαίναλου στην Αρκαδία, έτοιμο να προσφέρει μια ευχάριστη και ξεκούραστη διαμονή!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αποδράστε στο ρομαντικό Ναύπλιο! Από 89€ για ένα ρομαντικό 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων, με πρωινό, σ' ένα από τα νεοκλασικά κτίρια του PENSION ACRONAFPLIA στα βενετσιάνικα σοκάκια του Ναυπλίου!

Προσφορά: Αποδράστε στο ρομαντικό Ναύπλιο! Από 89€ για ένα ρομαντικό 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων, με πρωινό, σ’ ένα από τα νεοκλασικά κτίρια του PENSION ACRONAFPLIA στα βενετσιάνικα σοκάκια του Ναυπλίου!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more