Tuesday, July 26, 2016

Επαναφορτιζόμενο Ψηφιακό Ράδιο Ρολόι USB/SD MP3 Player

Προσφορά: Επαναφορτιζόμενο Ψηφιακό Ράδιο Ρολόι USB/SD MP3 Player

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αποδράστε στην Χαλκιδική για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 11 ετών, σε Studio στο Paradisos Apartments μια ανάσα από το κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: Αποδράστε στην Χαλκιδική για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 11 ετών, σε Studio στο Paradisos Apartments μια ανάσα από το κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αποδράστε στην Κέρκυρα για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, στο Loutrouvia Hotel σε Standard Double Room με Πρωινό σε Μπουφέ, επάνω στο Κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: Αποδράστε στην Κέρκυρα για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, στο Loutrouvia Hotel σε Standard Double Room με Πρωινό σε Μπουφέ, επάνω στο Κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αποδράστε στην Κέρκυρα στο 4 αστέρων Ionian Princess Club Hotel ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Superior Double Room, λίγα μέτρα από την Παραλία! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: Αποδράστε στην Κέρκυρα στο 4 αστέρων Ionian Princess Club Hotel ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Superior Double Room, λίγα μέτρα από την Παραλία! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more