Saturday, August 27, 2016

Οι νέες δερμάτινες crossbody τσάντες Michael Kors σε 3 χρώματα!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο δερμάτινο crossbody τσαντάκι Michael Kors “Jet Set Leather Crossbody”, από την ολοκαίνουρια συλλογή του οίκου για το 2016, από ανθεκτικό δέρμα Saffiano και με δερμάτινο λουράκι με αλυσίδα, σε 3 χρώματα και με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

LAST MINUTE διαμονή στο Λιτόχωρο Πιερίας στο πολυτελές Dion Palace Luxury Resort & Spa με 90€ ανά διανυκτέρευση με Ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο σε μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 6 ετών! Προσφέρεται φιάλη μεταλλικού νερού κατά την άφιξη καθώς και Early check in - Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Ελεύθερη χρήση των εγκαταστάσεων του Spa (εσωτερική πισίνα με jacuzzi και υδροκαταρράκτες μασάζ, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο)! Η προσφορά ισχύει για διαμονή από 28 Αυγούστου έως 2 Σεμπτεμβρίου

Προσφορά: LAST MINUTE διαμονή στο Λιτόχωρο Πιερίας στο πολυτελές Dion Palace Luxury Resort & Spa με 90€ ανά διανυκτέρευση με Ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο σε μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 6 ετών! Προσφέρεται φιάλη μεταλλικού νερού κατά την άφιξη καθώς και Early check in – Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Ελεύθερη χρήση των εγκαταστάσεων του Spa (εσωτερική πισίνα με jacuzzi και υδροκαταρράκτες μασάζ, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο)! Η προσφορά ισχύει για διαμονή από 28 Αυγούστου έως 2 Σεμπτεμβρίου

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

PC Supports!!15€ από 55€ για ένα (1) ολοκληρωμένο service laptop, με ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας σε όλη την Ελλάδα!! Περιλαμβάνει τεχνικό έλεγχο, διάγνωση, ενημέρωση, επισκευή, αναβάθμιση, backup, εγκατάσταση drivers και περιφερειακών συσκευών ανεξαρτήτως χρόνου μέχρι την λύση της επισκευής από την εξειδικευμένη εταιρεία PC Supports με ολοκαίνουργιο κατάστημα στην Δάφνη!!! Έκπτωση 73%!!

Προσφορά: PC Supports!!15€ από 55€ για ένα (1) ολοκληρωμένο service laptop, με ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας σε όλη την Ελλάδα!! Περιλαμβάνει τεχνικό έλεγχο, διάγνωση, ενημέρωση, επισκευή, αναβάθμιση, backup, εγκατάσταση drivers και περιφερειακών συσκευών ανεξαρτήτως χρόνου μέχρι την λύση της επισκευής από την εξειδικευμένη εταιρεία PC Supports με ολοκαίνουργιο κατάστημα στην Δάφνη!!! Έκπτωση 73%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Εργαλειοθήκη 52 Τεμαχίων Με Καρυδάκια Και Καστάνια

Προσφορά: Εργαλειοθήκη 52 Τεμαχίων Με Καρυδάκια Και Καστάνια

πηγή: alepouditsa.gr

Read more