Monday, June 20, 2016

Ψηφιακή Camera αυτοκινήτου με Ανίχνευση Κίνησης VC-605 Vakoss

Προσφορά: Ψηφιακή Camera αυτοκινήτου με Ανίχνευση Κίνησης VC-605 Vakoss

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ΧΑΛΙΔΙΚΗ 6ήμερο στο 4* συγκρότημα Aristoteles Beach, με 2 παιδιά δωρεάν και Ημιδιατροφή ή All Inclusive για τον Αύγουστο

Προσφορά: ΧΑΛΙΔΙΚΗ 6ήμερο στο 4* συγκρότημα Aristoteles Beach, με 2 παιδιά δωρεάν και Ημιδιατροφή ή All Inclusive για τον Αύγουστο

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μοναδικές προσφορές για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά και την κυτταρίτιδα ενόψει καλοκαιριού! 19€ από 500€ για 12 συνεδρίες cavitation ανά περιοχή για λιποδιάλυση ή 19€ για 12 συνεδρίες lpg για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και επιδερμική σύσφιξη ή 19€ από 600€ για 12 συνεδρίες ultratne για σύσφιξη μυική και τόνωση, στο κέντρο ιατρικής αισθητικής Redefine Beauty στo Μαρούσι (έναντι στάση Ησάπ Αμαρουσίου). Έκπτωση έως 97%.

Προσφορά: Μοναδικές προσφορές για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά και την κυτταρίτιδα ενόψει καλοκαιριού! 19€ από 500€ για 12 συνεδρίες cavitation ανά περιοχή για λιποδιάλυση ή 19€ για 12 συνεδρίες lpg για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και επιδερμική σύσφιξη ή 19€ από 600€ για 12 συνεδρίες ultratne για σύσφιξη μυική και τόνωση, στο κέντρο ιατρικής αισθητικής Redefine Beauty στo Μαρούσι (έναντι στάση Ησάπ Αμαρουσίου). Έκπτωση έως 97%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Manicure σε εκπληκτική τιμή!!5€ από 10€ για ένα ολοκληρωμένο σπα μανικιούρ με απλή βαφή στο ολοκαίνουργιο Royal Beauty στην Καλλιθέα. Περιποιημένα νύχια με επιλογή από πολλά χρώματα!! Έκπτωση 50%!!

Προσφορά: Manicure σε εκπληκτική τιμή!!5€ από 10€ για ένα ολοκληρωμένο σπα μανικιούρ με απλή βαφή στο ολοκαίνουργιο Royal Beauty στην Καλλιθέα. Περιποιημένα νύχια με επιλογή από πολλά χρώματα!! Έκπτωση 50%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more