Thursday, August 4, 2016

LAST MINUTE OFFER: Porto Carras Sithonia, SUPER LUX 6ήμερο με πρόγραμμα PREMIUM ALL INCLUSIVE σε Junior SUITE

Προσφορά: LAST MINUTE OFFER: Porto Carras Sithonia, SUPER LUX 6ήμερο με πρόγραμμα PREMIUM ALL INCLUSIVE σε Junior SUITE

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

US Polo ανδρική πόλο μπλούζα σε 4 χρώματα!

Προσφορά:


Μία ανδρική πόλο μπλούζα της εταιρείας U.S Polo Assn., με μεγάλο λογότυπο σε στήθος & μανίκι και αντίθεση στο γιακά, σε 4 χρώματα, για αθλητική κομψότητα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την “Universal Exports” σε 1-3 εργάσιμες.

πηγή: deals365.gr

Read more

Θέλετε Ισια Μαλλιά;;; Τώρα 24,90€ για μία ισιωτική θεραπεία μαλλιών Χρυσή Κερατίνη Choco Keratin με διάρκεια 3-4, από το Πράσινο Κομμωτήριο στου Ζωγράφου !!!

Προσφορά: Θέλετε Ισια Μαλλιά;;; Τώρα 24,90€ για μία ισιωτική θεραπεία μαλλιών Χρυσή Κερατίνη Choco Keratin με διάρκεια 3-4, από το Πράσινο Κομμωτήριο στου Ζωγράφου !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αποτρίχωση με βιολογικό κερί!!22€ για μια (1) αποτρίχωση σε Full πόδια και Full Μπικίνι με βιολογικό κερί, από το επιτελείο εξειδικευμένων επιστημόνων στο κέντρο αισθητικών εφαρμογών “Chic & Beauty Med Spa” στο Περιστέρι.

Προσφορά: Αποτρίχωση με βιολογικό κερί!!22€ για μια (1) αποτρίχωση σε Full πόδια και Full Μπικίνι με βιολογικό κερί, από το επιτελείο εξειδικευμένων επιστημόνων στο κέντρο αισθητικών εφαρμογών “Chic & Beauty Med Spa” στο Περιστέρι.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ταμπελάκι Led Kυλιόμενων Mηνυμάτων - Kονκάρδα

Προσφορά: Ταμπελάκι Led Kυλιόμενων Mηνυμάτων – Kονκάρδα

πηγή: alepouditsa.gr

Read more