Thursday, January 28, 2016

99€ από 200€ για 6 Συνεδρίες Rejuvance - natural face lift και 2 Θεραπείες Προσώπου Olive tree caviar, από το κέντρο ολιστικών θεραπειών μασάζ Alopi Living, μόλις 3 λεπτά από το σταθμό του τρένου στάση Πετράλωνα. Έκπτωση 51%.

Προσφορά: 99€ από 200€ για 6 Συνεδρίες Rejuvance – natural face lift και 2 Θεραπείες Προσώπου Olive tree caviar, από το κέντρο ολιστικών θεραπειών μασάζ Alopi Living, μόλις 3 λεπτά από το σταθμό του τρένου στάση Πετράλωνα. Έκπτωση 51%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

super:Εγκατάσταση την απόδοση των οικιακών σας συσκευών και εξοικονομήστε χρήματα! Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών από 20€ ή Service Οικιακών Συσκευών από 25€ (Αρχική Τιμή 70€) από την Kordas Service.

Προσφορά: super:Εγκατάσταση την απόδοση των οικιακών σας συσκευών και εξοικονομήστε χρήματα! Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών από 20€ ή Service Οικιακών Συσκευών από 25€ (Αρχική Τιμή 70€) από την Kordas Service.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Διοργανωτής Spicy Shelf για καλλυντικά, μπαχαρικά, φάρμακα και όχι μόνο !! To Spicy Shelf οργανώνει το εσωτερικό των ντουλαπιών σας, με τον καλύτερο τρόπο.

Προσφορά: Διοργανωτής Spicy Shelf για καλλυντικά, μπαχαρικά, φάρμακα και όχι μόνο !! To Spicy Shelf οργανώνει το εσωτερικό των ντουλαπιών σας, με τον καλύτερο τρόπο.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ 25η Μαρτίου στον Όλυμπο, στο Ξενώνα Δημάτη! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 7 ετών σε Σοφίτα με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό, μόνο με 179€ από 358€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στην άγρια ομορφιά των κορφών του Ολύμπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ 25η Μαρτίου στον Όλυμπο, στο Ξενώνα Δημάτη! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 7 ετών σε Σοφίτα με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό, μόνο με 179€ από 358€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στην άγρια ομορφιά των κορφών του Ολύμπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more