Monday, May 16, 2016

Μοναδική προσφορά για το πρόσωπό σας!! 50€ από 220€ για Τέσσερις (4) Ωριαίες Θεραπείες Προσώπου με φύλλα κολαγόνου που θα χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη στο δέρμα σας χάρη στις εξαιρετικές ενυδατικές του ιδιότητες!! Μια προσφορά από το κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +MediSystem, στον Αγιο Δημήτριο στο Μετρό Αγίου Δημητρίου - έκπτωση 77%.

Προσφορά: Μοναδική προσφορά για το πρόσωπό σας!! 50€ από 220€ για Τέσσερις (4) Ωριαίες Θεραπείες Προσώπου με φύλλα κολαγόνου που θα χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη στο δέρμα σας χάρη στις εξαιρετικές ενυδατικές του ιδιότητες!! Μια προσφορά από το κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +MediSystem, στον Αγιο Δημήτριο στο Μετρό Αγίου Δημητρίου – έκπτωση 77%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

6 μέρες στα ΧΑΝΙΑ στο FERENIKI RERORT με all inclusive,ακτοπλοϊκά σε καμπίνες και αυτοκίνητο ΔΩΡΕΑΝ με 799 ευρώ για 2 άτομα !!!

Προσφορά: 6 μέρες στα ΧΑΝΙΑ στο FERENIKI RERORT με all inclusive,ακτοπλοϊκά σε καμπίνες και αυτοκίνητο ΔΩΡΕΑΝ με 799 ευρώ για 2 άτομα !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Αρχαία Ολυμπία, στο Neda Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Αρχαία Ολυμπία, στο Neda Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

VIP One Day Spa!! 25€ από 100€ (-75%) για Μοναδικό VIP One Day Spa Πακέτο που περιλαμβάνει Full Body χαλαρωτικό Μασάζ 45', Αναπλαστική θεραπεία προσώπου, Μανικιούρ & Πεντικιούρ, από το ινστιτούτο αισθητικής MEDIChic στον Κηφισιά.

Προσφορά: VIP One Day Spa!! 25€ από 100€ (-75%) για Μοναδικό VIP One Day Spa Πακέτο που περιλαμβάνει Full Body χαλαρωτικό Μασάζ 45′, Αναπλαστική θεραπεία προσώπου, Μανικιούρ & Πεντικιούρ, από το ινστιτούτο αισθητικής MEDIChic στον Κηφισιά.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Σετ 24 Μαχαιροπήρουνα Royalty Line

Προσφορά: Σετ 24 Μαχαιροπήρουνα Royalty Line

πηγή: alepouditsa.gr

Read more