Tuesday, January 19, 2016

17€ για ένα μήνα μαθημάτων ORIENTAL (6 ώρες) και Δωρεάν εγγραφή, από την σχολή χορού Μάκης Μπέτσης στην Αγία Παρασκευή, κοντά στο μετρό Χαλανδρίου και Αγίας Παρασκευής. Αρχική αξία 35€. Πληρώνετε 3€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 14€ κατά την εξαργύρωση.

Προσφορά: 17€ για ένα μήνα μαθημάτων ORIENTAL (6 ώρες) και Δωρεάν εγγραφή, από την σχολή χορού Μάκης Μπέτσης στην Αγία Παρασκευή, κοντά στο μετρό Χαλανδρίου και Αγίας Παρασκευής. Αρχική αξία 35€. Πληρώνετε 3€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 14€ κατά την εξαργύρωση.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

La Isla Bo - Βούλα - 25€ από 67€ (Έκπτωση 63%) για Πλήρες Γεύμα 2 Ατόμων στη Βούλα με Μεσογειακές γεύσεις στο «La Isla Bo»!!! Απολαύστε το γεύμα σας σε ρομαντική ατμόσφαιρα με παρέα το καλύτερο ηλιοβασίλεμα της Αθήνας και θέα τη θάλασσα!!!

Προσφορά: La Isla Bo – Βούλα – 25€ από 67€ (Έκπτωση 63%) για Πλήρες Γεύμα 2 Ατόμων στη Βούλα με Μεσογειακές γεύσεις στο «La Isla Bo»!!! Απολαύστε το γεύμα σας σε ρομαντική ατμόσφαιρα με παρέα το καλύτερο ηλιοβασίλεμα της Αθήνας και θέα τη θάλασσα!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

super: 49€ για το Perfect Sit-Up, ένα πρωτοποριακό μηχάνημα εκγύμνασης κοιλιακών που υπόσχεται σίγουρα αποτελέσματα για ένα σφριγηλό και υγιές σώμα, με παραλαβή από το All Sports Club στον Κορυδαλλό αλλά και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχική αξία 150€

Προσφορά: super: 49€ για το Perfect Sit-Up, ένα πρωτοποριακό μηχάνημα εκγύμνασης κοιλιακών που υπόσχεται σίγουρα αποτελέσματα για ένα σφριγηλό και υγιές σώμα, με παραλαβή από το All Sports Club στον Κορυδαλλό αλλά και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχική αξία 150€

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ατομικό μενού 4 πιάτων με μουσικό πρόγραμμα από Βόσσου - Κόκκαλη!

Προσφορά:


Ένα απολαυστικό ατομικό μενού 4 πιάτων μαζί με παρακολούθηση του εξαιρετικού μουσικού πρόγραμματος “Το γιν και το γιανγκ” από την Σοφία Βόσσου και τον Στέφανο Κόκκαλη, στο “Σφίγγα Music Theatre” στην Αθήνα.

πηγή: deals365.gr

Read more

1,50€ για ένα εκπτωτικό κουπόνι για να έχετε έκπτωση 50%.10€ από 20€ για ένα ξεθάμπωμα και γυάλισμα των δύο μπροστινών φαναριών αυτοκινήτου, μιά προσφορά από το πλυντήριο αυτοκινήτων Moto & Car Wash Savas στον Άγιο Δημήτριο.

Προσφορά: 1,50€ για ένα εκπτωτικό κουπόνι για να έχετε έκπτωση 50%.10€ από 20€ για ένα ξεθάμπωμα και γυάλισμα των δύο μπροστινών φαναριών αυτοκινήτου, μιά προσφορά από το πλυντήριο αυτοκινήτων Moto & Car Wash Savas στον Άγιο Δημήτριο.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

39€ για 3 συνεδρίες με τη μέθοδο Fraxpeel, μη ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου για να απαλλαγείτε άμεσα από το άτονο, κουρασμένο και θαμπό δέρμα, στο Medi System στην Κηφισιά! Αρχική 400€

Προσφορά: 39€ για 3 συνεδρίες με τη μέθοδο Fraxpeel, μη ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου για να απαλλαγείτε άμεσα από το άτονο, κουρασμένο και θαμπό δέρμα, στο Medi System στην Κηφισιά! Αρχική 400€

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μανικιούρ ή πεντικιούρ ή και τα 2 μαζί στο Ελληνικό!

Προσφορά:


Ολοκληρωμένο μανικιούρ ή πεντικιούρ ή και τα δύο μαζί με πλήρη περιποίηση, με επιλογή ανάμεσα σε απλό ή γαλλικό, για λαμπερή και κομψή εμφάνιση στα νύχια σας, από το ινστιτούτο ομορφιάς “Viva La Beauty” στο Ελληνικό!!

πηγή: deals365.gr

Read more

26,90€ για έναν επαγγελματικό καθαρισμό καμινάδας του τζακιού ή 50€ για δύο στην ίδια κατοικία, με σύγχρονο εξοπλισμό και εγγυημένη την καθαριότητα του χώρου, από τους έμπειρους τεχνικούς της MAKRIS SERVICES, με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική. Αρχική Αξία 80€. Πληρώνετε 4€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 22.90€ κατά την εξαργύρωση.

Προσφορά: 26,90€ για έναν επαγγελματικό καθαρισμό καμινάδας του τζακιού ή 50€ για δύο στην ίδια κατοικία, με σύγχρονο εξοπλισμό και εγγυημένη την καθαριότητα του χώρου, από τους έμπειρους τεχνικούς της MAKRIS SERVICES, με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική. Αρχική Αξία 80€. Πληρώνετε 4€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 22.90€ κατά την εξαργύρωση.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

24€ από 48€ για φυσική ενίσχυση νυχιών με ακρυλικό και εφαρμογή χρώματος (απλό ή γαλλικό), στον πανέμορφο και φιλόξενο χώρο του Glitter Nails στους Αγίους Αναργύρους. Τέλεια νύχια με εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Έκπτωση 50%!!

Προσφορά: 24€ από 48€ για φυσική ενίσχυση νυχιών με ακρυλικό και εφαρμογή χρώματος (απλό ή γαλλικό), στον πανέμορφο και φιλόξενο χώρο του Glitter Nails στους Αγίους Αναργύρους. Τέλεια νύχια με εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Έκπτωση 50%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more