Monday, January 23, 2017

Αποκτήστε μία Πρακτική Τσάντα Τρόλεϊ με θήκη για Laptop, μόνο με 39€ από 62€, ιδανική για μικρές αποδράσεις και με δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας!

Προσφορά: Αποκτήστε μία Πρακτική Τσάντα Τρόλεϊ με θήκη για Laptop, μόνο με 39€ από 62€, ιδανική για μικρές αποδράσεις και με δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικείο σακίδιο πλάτης Calvin Klein σε νέο σχέδιο & σε καφέ χρώμα!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο σακίδιο πλάτης του οίκου Calvin Klein, από ανθεκτικό faux μονογραμμένο δέρμα και με δερμάτινα χερούλια, σε σκούρο καφέ χρώμα, από τη νέα συλλογή του οίκου και με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

30€ για ένα μοναδικό πακέτο που περιλαμβάνει (1) Αντιρυτιδική θεραπεία προσώπου με βλαστοκύτταρα και (1) VIP Golden Relax Therapy σώματος συνολικής διάρκειας 3 ωρών, το ιδανικό δώρο στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας, στο υπερπολυτελές The Golden Athens Spa 600 τ.μ. στο Σύνταγμα.Αξίας 200€.Έκπτωση 85%.

Προσφορά: 30€ για ένα μοναδικό πακέτο που περιλαμβάνει (1) Αντιρυτιδική θεραπεία προσώπου με βλαστοκύτταρα και (1) VIP Golden Relax Therapy σώματος συνολικής διάρκειας 3 ωρών, το ιδανικό δώρο στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας, στο υπερπολυτελές The Golden Athens Spa 600 τ.μ. στο Σύνταγμα.Αξίας 200€.Έκπτωση 85%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more