Sunday, August 21, 2016

Απόδραση στις παραλίες της Αττικής τον Σεπτέμβριο!! Από 120€ για 2 άτομα, για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις σε Standard Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό ή με Ημιδιατροφή ή σε Superior room με all inclusive, σε ξενοδοχεία 3* ή 4* για τις μικρές αποδράσεις σας κοντά στην Αθήνα με δυνατότητα πρόσθεσης επιπλέον διανυκτερεύσεων!!

Προσφορά: Απόδραση στις παραλίες της Αττικής τον Σεπτέμβριο!! Από 120€ για 2 άτομα, για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις σε Standard Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό ή με Ημιδιατροφή ή σε Superior room με all inclusive, σε ξενοδοχεία 3* ή 4* για τις μικρές αποδράσεις σας κοντά στην Αθήνα με δυνατότητα πρόσθεσης επιπλέον διανυκτερεύσεων!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Δερμάτινο σακίδιο πλάτης Rhea του Michael Kors σε ασπρόμαυρο σχέδιο!

Προσφορά:


Ένα δερμάτινο σακίδιο “Rhea Medium Color-Block Leather Backpack” σε λευκό – μαύρο χρώμα, από την καλοκαιρινή συλλογή του οίκου για το 2016, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

Από 6.90€ για Βιολογικό Καθαρισμό Χαλιών Μηχανής ή Μοκέτας ή Χειροποίητων Χαλιών, με Δωρεάν Παραλαβή και Παράδοση στο Χώρο σας καθώς και δυνατότητα Δωρεάν Φύλαξης, με την Υπογραφή Ποιότητας της Green Solution. Έκπτωση -54%.

Προσφορά: Από 6.90€ για Βιολογικό Καθαρισμό Χαλιών Μηχανής ή Μοκέτας ή Χειροποίητων Χαλιών, με Δωρεάν Παραλαβή και Παράδοση στο Χώρο σας καθώς και δυνατότητα Δωρεάν Φύλαξης, με την Υπογραφή Ποιότητας της Green Solution. Έκπτωση -54%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

35€ για ένα (1) κορυφαίο πακέτο αδυνατίσματος με ένα μαγικό συνδυασμό που συνδυάζει λεμφικό χειρομασάζ για το τοπικό πάχος και τη κυτταρίτιδα με δυνατή ηλεκτροθεραπεία για λιποδιάλυση μείωση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη και λιποσάουνα για αποτοξίνωση του οργανισμού, λιώσιμο του λίπους και αύξηση του μεταβολισμού, στο υπέροχο Rose Spa στους Αμπελόκηπους (πλησίον μετρό Πανόρμου, δίπλα από Αγ. Τριάδα)!!

Προσφορά: 35€ για ένα (1) κορυφαίο πακέτο αδυνατίσματος με ένα μαγικό συνδυασμό που συνδυάζει λεμφικό χειρομασάζ για το τοπικό πάχος και τη κυτταρίτιδα με δυνατή ηλεκτροθεραπεία για λιποδιάλυση μείωση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη και λιποσάουνα για αποτοξίνωση του οργανισμού, λιώσιμο του λίπους και αύξηση του μεταβολισμού, στο υπέροχο Rose Spa στους Αμπελόκηπους (πλησίον μετρό Πανόρμου, δίπλα από Αγ. Τριάδα)!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more