Saturday, April 23, 2016

Μόνο 50€ από 120€ (-58%) για 2 ενέσιμες μεσοθεραπείες σε 1 ή 2 σημεία της επιλογής σας, για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, ελάττωση του τοπικού λίπους και ανανέωση του δέρματος, από τον ολοκαίνουριο χώρο ομορφιάς Medi System στην Κηφισιά.

Προσφορά: Μόνο 50€ από 120€ (-58%) για 2 ενέσιμες μεσοθεραπείες σε 1 ή 2 σημεία της επιλογής σας, για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, ελάττωση του τοπικού λίπους και ανανέωση του δέρματος, από τον ολοκαίνουριο χώρο ομορφιάς Medi System στην Κηφισιά.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

15€ από 55€ για ένα χτένισμα απλό η βραδινό, ένα λούσιμο και ένα manicure με απλή βαφή επιλογής από απλό ή γαλλικό, από το «Women's Wellbeing Club» στη Γλυφάδα – έκπτωση 73%.

Προσφορά: 15€ από 55€ για ένα χτένισμα απλό η βραδινό, ένα λούσιμο και ένα manicure με απλή βαφή επιλογής από απλό ή γαλλικό, από το «Women’s Wellbeing Club» στη Γλυφάδα – έκπτωση 73%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Barrio Bar Restaurant! 13.90€ από 25€ για ένα μενού δύο ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο του φαγητού στο Barrio All Day Bar Restaurant στο Γκάζι (100 μέτρα από μετρό του Κεραμεικού). Έκπτωση 44%!!

Προσφορά: Barrio Bar Restaurant! 13.90€ από 25€ για ένα μενού δύο ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο του φαγητού στο Barrio All Day Bar Restaurant στο Γκάζι (100 μέτρα από μετρό του Κεραμεικού). Έκπτωση 44%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Τηλέφωνο Nτούζ με Eναλλασόμενο Led Φωτισμό

Προσφορά: Τηλέφωνο Nτούζ με Eναλλασόμενο Led Φωτισμό

πηγή: alepouditsa.gr

Read more