Tuesday, May 16, 2017

139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στo Δίλοφο Ζαγορίου, σε Studio ή δίκλινο δωμάτιο και Πρωινό, στο Althaia Hotel! Παρέχεται ένα ποτήρι ροζέ κρασί κατά άτομο καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στo Δίλοφο Ζαγορίου, σε Studio ή δίκλινο δωμάτιο και Πρωινό, στο Althaia Hotel! Παρέχεται ένα ποτήρι ροζέ κρασί κατά άτομο καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Περιποίηση προσώπου με 4 θεραπείες για σύσφιξη & κατά των ρυτίδων!

Προσφορά:


Ένα πακέτο περιποίησης προσώπου που περιλαμβάνει 2 θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων R.F Radiofrequency κατά των ρυτίδων και της χαλάρωσης + 2 θεραπείες Endodermic Massage για λεμφική αποτοξίνωση, με Δώρο ένα Moisturisation Control για μέτρηση της υγρασίας του δέρματος, στο ολοκαίνουριο υπερσύγχρονο κέντρο κοσμητικής ιατρικής αισθητικής “BM Medical Beauty” στον Πειραιά!

πηγή: deals365.gr

Read more

ΠΡΟΣΦΟΡΑ διακοπών στο Πόρτο Χέλι! 145€ για 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο για δύο άτομα με ημιδιατροφή (1/6-15/7) ή 269€ για 4 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο για δύο άτομα με ημιδιατροφή (1/6-15/7) ή 299€ για 4 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο για δύο άτομα με ημιδιατροφή (16/7-28/8) στο Hotel COSMOS!

Προσφορά:





Πόρτο Χέλι!!


Τιμή Προσφοράς:από  €145

Αρχική Τιμή: € 

Λεπτομέρειες ΕΔΩ!




πηγή: xenodoxeia-diakopes.blogspot.com

Read more

ΠΡΟΣΦΟΡΑ κρουαζιέρας για του Αγίου Πνεύματος και Καλοκαίρι 2017: Κρουαζιέρα σε Λιχαδονήσια-Σκιάθο & Γύρος Β. Εύβοιας με Διαμονή στην Αιδηψό & Μεταφορές με Πούλμαν!

Προσφορά:





Κρουαζιέρα


Τιμή Προσφοράς:  €89

Αρχική Τιμή: € 

Λεπτομέρειες ΕΔΩ!




πηγή: xenodoxeia-diakopes.blogspot.com

Read more