Wednesday, August 10, 2016

899€ από 1798€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, στο 5 αστέρων Buca Beach Resort, στη Παραλία Ανάληψης στη Μεσσηνία επάνω στο Κύμα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχονται Ομπρέλα και Ξαπλώστρες στην Παραλία! Απολαύστε 6 ημέρες πολυτέλειας και άνεσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 899€ από 1798€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, στο 5 αστέρων Buca Beach Resort, στη Παραλία Ανάληψης στη Μεσσηνία επάνω στο Κύμα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχονται Ομπρέλα και Ξαπλώστρες στην Παραλία! Απολαύστε 6 ημέρες πολυτέλειας και άνεσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μini πληκτρολόγιο Wireless Touchpad I8 για PC, Google, Android, Mac!

Προσφορά:


Ένα mini πληκτρολόγιο Wireless Touchpad I8 για PC, Google, Android, TV Box, Mac, ιδανικό για το email, για chat, τα αγαπημένα σας παιχνίδια, για χειρισμό του TV Box / Mini PC από τον καναπέ ή για να σερφάρετε με άνεση στο internet, με παραλαβή από το “Idea Hellas” και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

348€ από 495€ ( Έκπτωση 30%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα και ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Alkyon Resort στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε Double Room! Απολαύστε 4 ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 348€ από 495€ ( Έκπτωση 30%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα και ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Alkyon Resort στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε Double Room! Απολαύστε 4 ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ανανεώση χρώματος & θεραπεία botox μαλλιών!!22€ για ένα πλήρες πακέτο ομορφιάς που περιλαμβάνει μια (1) ολική βαφή μαλλιών, ένα (1) λούσιμο με μασάζ, ένα (1) κούρεμα, ένα (1) χτένισμα, μια (1) θεραπεία botox μαλλιών, και ένα (1) μόνιμο manicure, από το LIKE.professional, στο Ελληνικό!!!! Έκπτωση 77%!!

Προσφορά: Ανανεώση χρώματος & θεραπεία botox μαλλιών!!22€ για ένα πλήρες πακέτο ομορφιάς που περιλαμβάνει μια (1) ολική βαφή μαλλιών, ένα (1) λούσιμο με μασάζ, ένα (1) κούρεμα, ένα (1) χτένισμα, μια (1) θεραπεία botox μαλλιών, και ένα (1) μόνιμο manicure, από το LIKE.professional, στο Ελληνικό!!!! Έκπτωση 77%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more