Thursday, December 1, 2016

Χριστούγεννα ΚΑΙ Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Akti Taygetos Conference Resort, στην Καλαμάτα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 239€ από 478€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή και Ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Ρεβεγιόν με Μουσική! Προσφέρονται Παραδοσιακά γλυκίσματα κατά την άφιξη καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑI για τα Φώτα ΚΑΙ για 27/12 έως 29/12!

Προσφορά: Χριστούγεννα ΚΑΙ Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Akti Taygetos Conference Resort, στην Καλαμάτα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 239€ από 478€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή και Ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Ρεβεγιόν με Μουσική! Προσφέρονται Παραδοσιακά γλυκίσματα κατά την άφιξη καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑI για τα Φώτα ΚΑΙ για 27/12 έως 29/12!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γεύμα 2 ατόμων στην Ιταλική Trattoria Μantzavino στα Μελίσσια!

Προσφορά:


Γεύμα για 2 λάτρεις της Ιταλικής Κουζίνας με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, στον υπέροχο ατμοσφαιρικό χώρο “Mantzavino” στα Μελίσσια που δημιουργεί ιταλικά πιάτα με αυθεντικές συνταγές, που κερδίζουν τις εντυπώσεις τόσο εμφανισιακά, αλλά κυρίως γευστικά!!

πηγή: deals365.gr

Read more

15,70€ για 1 γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων που περιλαμβάνει (1) pizza της επιλογής σας, (1) σαλάτα της επιλογής σας και (2) μπύρες draft 500ml ή ποτήρια κρασί, στον πολυχώρο εστίασης "Philip by Artopolis" στην Βουλιαγμένη, αξίας 31,40€ - έκπτωση 50%

Προσφορά: 15,70€ για 1 γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων που περιλαμβάνει (1) pizza της επιλογής σας, (1) σαλάτα της επιλογής σας και (2) μπύρες draft 500ml ή ποτήρια κρασί, στον πολυχώρο εστίασης “Philip by Artopolis” στην Βουλιαγμένη, αξίας 31,40€ – έκπτωση 50%

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ασύρματο Handsfree Bluetooth Skywalker

Προσφορά: Ασύρματο Handsfree Bluetooth Skywalker

πηγή: alepouditsa.gr

Read more