Monday, April 25, 2016

129€ από 700€ για να αποκτήσετε ένα ετήσιο συμβόλαιο οριστικής και μόνιμης αποτρίχωσης με IPL LASER με υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας γενιάς που περιλαμβάνει 8 συνεδρίες σε full πόδια, απο το Αngel hair & body στη Θεσσαλονίκη – έκπτωση 82%.

Προσφορά: 129€ από 700€ για να αποκτήσετε ένα ετήσιο συμβόλαιο οριστικής και μόνιμης αποτρίχωσης με IPL LASER με υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας γενιάς που περιλαμβάνει 8 συνεδρίες σε full πόδια, απο το Αngel hair & body στη Θεσσαλονίκη – έκπτωση 82%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

120€ από 600€ για 6 συνεδρίες και 30 θεραπείες για απώλεια κιλών (1-6 κιλά) με την εμπειρία και την επιστημονική φροντίδα ειδικών του Be Unique στην Γλυφάδα! Κάθε συνεδρία έχει αναλυτικά 6 υπηρεσίες αδυνατίσματος! Μην το χάσεις!

Προσφορά: 120€ από 600€ για 6 συνεδρίες και 30 θεραπείες για απώλεια κιλών (1-6 κιλά) με την εμπειρία και την επιστημονική φροντίδα ειδικών του Be Unique στην Γλυφάδα! Κάθε συνεδρία έχει αναλυτικά 6 υπηρεσίες αδυνατίσματος! Μην το χάσεις!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικείο crossbody τσάντακι Calvin Klein σε 2 χρώματα!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο crossbody τσαντάκι του οίκου Calvin Klein “Logo Jacquard Flatpack” από τη νέα κολεξιόν του οίκου για το 2016, από ύφασμα lurex και διαθέσιμο σε 2 χρώματα (μπεζ ή μαύρο), με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 2 – 3 εργάσιμες από τη “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

Πάσχα στα Ιωάννινα, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε Πλούσιο Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 760€ ( Έκπτωση 61%)! Προσφέρεται καλωσόρισμα στο δωμάτιο και Ανήμερα του Πάσχα Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Συνοδεία Μουσικής! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στα Ιωάννινα, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε Πλούσιο Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 760€ ( Έκπτωση 61%)! Προσφέρεται καλωσόρισμα στο δωμάτιο και Ανήμερα του Πάσχα Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Συνοδεία Μουσικής! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

SUPER DEAL!! Από 59€ για Επισκευή Τέντας Ηλιοπροστασίας που περιλαμβάνει απεγκατάσταση της τέντας, πλύσιμο με ειδικό εξοπλισμό, ράψιμο όλων των γαζιών, επανατοποθέτηση και service στα μεταλλικά μέρη, από την εταιρεία Skiasis Center με δυνατότητα εξυπηρέτησης σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.

Προσφορά: SUPER DEAL!! Από 59€ για Επισκευή Τέντας Ηλιοπροστασίας που περιλαμβάνει απεγκατάσταση της τέντας, πλύσιμο με ειδικό εξοπλισμό, ράψιμο όλων των γαζιών, επανατοποθέτηση και service στα μεταλλικά μέρη, από την εταιρεία Skiasis Center με δυνατότητα εξυπηρέτησης σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Εκκινητής Μπαταρίας 12000mAh με Βαλιτσάκι Μεταφοράς και Φακό

Προσφορά: Εκκινητής Μπαταρίας 12000mAh με Βαλιτσάκι Μεταφοράς και Φακό

πηγή: alepouditsa.gr

Read more