Sunday, September 9, 2018

35€ για Θεραπεία Λείανσης Κερατίνης με την χρήση του σίδερου, από το Πράσινο Κομμωτήριο στην Αθήνα!!! Η θερμότητα ενεργοποιεί την μετακίνηση των μορίων της υγρής κερατίνης στη μήτρα της τρίχας και έτσι εγκλωβίζεται μαζί με την ήδη υπάρχουσα κερατίνη των μαλλιών.

Προσφορά: 35€ για Θεραπεία Λείανσης Κερατίνης με την χρήση του σίδερου, από το Πράσινο Κομμωτήριο στην Αθήνα!!! Η θερμότητα ενεργοποιεί την μετακίνηση των μορίων της υγρής κερατίνης στη μήτρα της τρίχας και έτσι εγκλωβίζεται μαζί με την ήδη υπάρχουσα κερατίνη των μαλλιών.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

22€ από 150€ για πακέτο περιποίησης προσώπου που περιλαμβάνει έναν (1) καθαρισμό προσώπου, μια (1) ενυδάτωση προσώπου & μια συνεδρία (1) Tripple Action, από το επιτελείο εξειδικευμένων επιστημόνων στο κέντρο θεραπεία αισθητικών εφαρμογών “Chic & Beauty Med Spa” στο Περιστέρι.

Προσφορά: 22€ από 150€ για πακέτο περιποίησης προσώπου που περιλαμβάνει έναν (1) καθαρισμό προσώπου, μια (1) ενυδάτωση προσώπου & μια συνεδρία (1) Tripple Action, από το επιτελείο εξειδικευμένων επιστημόνων στο κέντρο θεραπεία αισθητικών εφαρμογών “Chic & Beauty Med Spa” στο Περιστέρι.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αποχυμωτής Cecotec Αργής Συμπίεσης CEC-04036

Προσφορά: Αποχυμωτής Cecotec Αργής Συμπίεσης CEC-04036

πηγή: alepouditsa.gr

Read more