Wednesday, March 9, 2016

Το τετραήμερο του Πάσχα, στο Grivas Hotel, στην Παροικιά της Πάρου, για 2 άτομα με πρωινό ΜΟΝΟ με 81€ !!!

Προσφορά: Το τετραήμερο του Πάσχα, στο Grivas Hotel, στην Παροικιά της Πάρου, για 2 άτομα με πρωινό ΜΟΝΟ με 81€ !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Κάρτα Beauty Gold Card για 100 επισκέψεις σε υπηρεσίες αισθητικής, spa

Προσφορά:


Aπόκτηση της κάρτας “Beauty Gold Card” που σας προσφέρει 100 επισκέψεις στο πολυδύναμο όμιλο Medical Group, για εκπληκτικά προνόμια μέσα από ένα πλούσιο κατάλογο υπηρεσιών αισθητικής ιατρικής, ευεξίας και ομορφιάς για το πρόσωπο και το σώμα, με την φροντίδα prive υπηρεσιών από επαγγελματίες αισθητικούς και επιστημονικό ιατρικό προσωπικό!

πηγή: deals365.gr

Read more

Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ 25η Μαρτίου στο 5 αστέρων Tagli Resort & Spa, στην Αράχωβα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Superior Suite με Μπαλκόνι και μοναδική Θέα στον Παρνασσό και Πλούσιο Πρωινό American style, μόνο με 595€ από 1190€ (Έκπτωση 50%)! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Απεριόριστη Χρήση Πισίνας, Sauna και Γυμναστήριο καθώς και δυο Θεραπείες χαλαρωτικού Massage! Παρέχονται 2 ποτήρια Σαμπάνια για καλωσόρισμα καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ 25η Μαρτίου στο 5 αστέρων Tagli Resort & Spa, στην Αράχωβα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Superior Suite με Μπαλκόνι και μοναδική Θέα στον Παρνασσό και Πλούσιο Πρωινό American style, μόνο με 595€ από 1190€ (Έκπτωση 50%)! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Απεριόριστη Χρήση Πισίνας, Sauna και Γυμναστήριο καθώς και δυο Θεραπείες χαλαρωτικού Massage! Παρέχονται 2 ποτήρια Σαμπάνια για καλωσόρισμα καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα

Προσφορά: Καθαρά Δευτέρα στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis στα Ιωάννινα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 8 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό Αμερικάνικου Τύπου και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Executive δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 380€ από 760€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Θεματικό Αποκριάτικο Γλέντι με Μουσική και Σαρακοστιανός Μπουφές την Καθαρά Δευτέρα! Προσφέρεται καλωσόρισμα στο δωμάτιο την ημέρα της άφιξης καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες Εορταστικές Ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 25η Μαρτίου!

πηγή: ekdromi.gr

Read more