Saturday, November 4, 2017

Δερμάτινη θήκη για το νέο iPhone X σε 9 υπέροχα χρώματα σε προσφορά!

Προσφορά:


Μία (1) δερμάτινη θήκη Apple για το νέο iPhone X για να έχετε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και του στυλ στα χέρια σας, διαθέσιμη σε 9 χρώματα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!!

πηγή: deals365.gr

Read more

59€ για ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα ΔΩΔΕΚΑ Συνεδριών για Έντονη Σύσφιξη Μυϊκή & Επιδερμική, Ανόρθωση Στήθους & Γλουτών και Σύσφιξη Κοιλιακών με την τεχνολογία των τριπολικών ραδιοσυχνοτήτων. Η προσφορά αποτελείται από έξι (6) συνεδρίες RF TRIPOLAR και έξι (6) συνεδρίες MEDISLIM (ULTRA ENERGY EVOLUTION), από το επιτελείο εξειδικευμένων επιστημόνων στο “Chic & Beauty Med Spa” στο Περιστέρι. Έκπτωση 92%!!

Προσφορά: 59€ για ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα ΔΩΔΕΚΑ Συνεδριών για Έντονη Σύσφιξη Μυϊκή & Επιδερμική, Ανόρθωση Στήθους & Γλουτών και Σύσφιξη Κοιλιακών με την τεχνολογία των τριπολικών ραδιοσυχνοτήτων. Η προσφορά αποτελείται από έξι (6) συνεδρίες RF TRIPOLAR και έξι (6) συνεδρίες MEDISLIM (ULTRA ENERGY EVOLUTION), από το επιτελείο εξειδικευμένων επιστημόνων στο “Chic & Beauty Med Spa” στο Περιστέρι. Έκπτωση 92%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more