Monday, September 12, 2016

Αρσενική Υπόθεση Ομορφιάς…ως τα Άκρα, με Ένα Ανδρικό Μανικιούρ ή Πεντικούρ στο νέο και ιδιαίτερου Design πολυχώρο Αισθητικής Mr and Mrs Smith στην Χρυσοστόμου Σμύρνης στο κέντρο της πόλης μας…στον εντυπωσιακό και ξεχωριστό Χώρο του για την Ανδρική περιποίηση!

Προσφορά: Αρσενική Υπόθεση Ομορφιάς…ως τα Άκρα, με Ένα Ανδρικό Μανικιούρ ή Πεντικούρ στο νέο και ιδιαίτερου Design πολυχώρο Αισθητικής Mr and Mrs Smith στην Χρυσοστόμου Σμύρνης στο κέντρο της πόλης μας…στον εντυπωσιακό και ξεχωριστό Χώρο του για την Ανδρική περιποίηση!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Nautica ανδρικό φούτερ fleece σε 6 χρώματα!

Προσφορά:


Ένα ζεστό ανδρικό φούτερ fleece της Nautica, με φερμουάρ στη λαιμόκοψη και διαθέσιμο σε 6 χρώματα (γκρι-μαύρο με πλήρες φερμουάρ, μπλε, μπλε σκούρο, γκρι, μπορντώ, πράσινο), με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

219€ από 438€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα (2 Ζευγάρια ή τετραμελής Οικογένεια) στην Ορεινή Ναυπακτία, σε τρίχωρο Chalet με Τζάκι και Πρωινό, στα Chalets Ξένιος! Προσφέρεται ένα Γεύμα για το σύνολο της διαμονής, Welcome Drink κατά την άφιξη, ένα Μπουκάλι Κρασί και μία πιατέλα με Φρούτα στο δωμάτιο! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Ποδήλατα Mountain Bike, Πεζοπορία στο φαράγγι του Κακάβου καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 219€ από 438€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα (2 Ζευγάρια ή τετραμελής Οικογένεια) στην Ορεινή Ναυπακτία, σε τρίχωρο Chalet με Τζάκι και Πρωινό, στα Chalets Ξένιος! Προσφέρεται ένα Γεύμα για το σύνολο της διαμονής, Welcome Drink κατά την άφιξη, ένα Μπουκάλι Κρασί και μία πιατέλα με Φρούτα στο δωμάτιο! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Ποδήλατα Mountain Bike, Πεζοπορία στο φαράγγι του Κακάβου καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ανοξείδωτη φριτέζα 2.5L, 1600W

Προσφορά: Ανοξείδωτη φριτέζα 2.5L, 1600W

πηγή: alepouditsa.gr

Read more