Friday, January 25, 2019

10€ από 20€ για ένα γεύμα 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, στο μεζεδοπωλείο "Καταφύγιο" στο Γαλάτσι

Προσφορά: 10€ από 20€ για ένα γεύμα 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, στο μεζεδοπωλείο “Καταφύγιο” στο Γαλάτσι

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

49€ για μηνιαία συνδρομή που περιλαμβάνει απεριόριστο Personal Training σε Mini Group έως 4 άτομα και τέσσερις (4) ατομικές συνεδρίες Personal Training στο Personal Studio Habitus στο Κολωνάκι! Ο σκοπός των γυμναστηρίων Habitus είναι να ανακαλύψετε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε και τι δυνατότητες έχετε. Έκπτωση 55%!!

Προσφορά: 49€ για μηνιαία συνδρομή που περιλαμβάνει απεριόριστο Personal Training σε Mini Group έως 4 άτομα και τέσσερις (4) ατομικές συνεδρίες Personal Training στο Personal Studio Habitus στο Κολωνάκι! Ο σκοπός των γυμναστηρίων Habitus είναι να ανακαλύψετε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε και τι δυνατότητες έχετε. Έκπτωση 55%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

110€ από 350€ (-69%) για Lifting Προσώπου και Σώματος σε περιοχή της επιλογής σας με τη ΝΕΑ μέθοδο Ιατρικής Αισθητικής 2D Ultherapy HIFU η μόνη πιστοποιημένη από τον FDA, ιδανική για θεραπείες αντιγήρανσης, σύσφιξης και ανόρθωσης προσώπου και σώματος, στο "Chic & Beauty" στο Περιστέρι.

Προσφορά: 110€ από 350€ (-69%) για Lifting Προσώπου και Σώματος σε περιοχή της επιλογής σας με τη ΝΕΑ μέθοδο Ιατρικής Αισθητικής 2D Ultherapy HIFU η μόνη πιστοποιημένη από τον FDA, ιδανική για θεραπείες αντιγήρανσης, σύσφιξης και ανόρθωσης προσώπου και σώματος, στο “Chic & Beauty” στο Περιστέρι.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more