Friday, May 27, 2016

9€ από 24€ για ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ Φαγητό και Ποτό στο εστιατόριο «Κεφτές και δε Φταις» στη Γλυφάδα! Έκπτωση 62%!

Προσφορά: 9€ από 24€ για ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ Φαγητό και Ποτό στο εστιατόριο «Κεφτές και δε Φταις» στη Γλυφάδα! Έκπτωση 62%!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Ιτέα επάνω στο κύμα μια ανάσα από το Γαλαξείδι, στο Nafsika Beach Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στην πανέμορφη Ιτέα, χτισμένη στο βάθος του Κρισσαίου Κόλπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Ιτέα επάνω στο κύμα μια ανάσα από το Γαλαξείδι, στο Nafsika Beach Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στην πανέμορφη Ιτέα, χτισμένη στο βάθος του Κρισσαίου Κόλπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

5* Valis Resort Hotel - Βόλος

Προσφορά: 249€ από 498€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Προσφέρεται Τσίπουρο και Μεζές για καλωσόρισμα, 2 Ayurveda Massages και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής και Εξωτερικής Πισίνας καθώς και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

899€ από 1798€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, στο 5 αστέρων Buca Beach Resort, στη Παραλία Ανάληψης στη Μεσσηνία επάνω στο Κύμα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Παρέχονται Ομπρέλα και Ξαπλώστρες στην Παραλία! Απολαύστε 6 ημέρες πολυτέλειας και άνεσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 899€ από 1798€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, στο 5 αστέρων Buca Beach Resort, στη Παραλία Ανάληψης στη Μεσσηνία επάνω στο Κύμα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Παρέχονται Ομπρέλα και Ξαπλώστρες στην Παραλία! Απολαύστε 6 ημέρες πολυτέλειας και άνεσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Φορητό Επαναφορτιζόμενο Μπλέντερ με USB

Προσφορά: Φορητό Επαναφορτιζόμενο Μπλέντερ με USB

πηγή: alepouditsa.gr

Read more