Tuesday, November 1, 2016

Ημιμόνιμο μανικιούρ, πεντικιούρ, τεχνητά νύχια & χτένισμα στο Αιγάλεω!

Προσφορά:


Οι κορυφαίες υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησηςμαλλιών και νυχιών με την επαγγελματική φροντίδα των ειδικών του κομμωτήριου ”Room” στο Αιγάλεω (100 μέτρα από το μετρό)!

πηγή: deals365.gr

Read more

Συνεδρία Λεύκανσης δοντιών για να αποκτήσετε εκπληκτικό χαμόγελο! 45€ από 230€ για μία Συνεδρία Λεύκανσης δοντιών με χρήση λάμπας ψυχρού φωτός LED με ασφαλή αποτελέσματα, ένα Πλήρη στοματικό έλεγχο και ένα Καθαρισμό δοντιών με υπερήχους τελευταίας γενιάς, αφαίρεση πέτρας και χρωστικών, στίλβωση και σοδοβολή, από την εταιρεία Farantouris Financial Advisors συμβεβλημένη με πολυοδοντιατρείο στο κέντρο της Αθήνας. Έκπτωση 80%.

Προσφορά: Συνεδρία Λεύκανσης δοντιών για να αποκτήσετε εκπληκτικό χαμόγελο! 45€ από 230€ για μία Συνεδρία Λεύκανσης δοντιών με χρήση λάμπας ψυχρού φωτός LED με ασφαλή αποτελέσματα, ένα Πλήρη στοματικό έλεγχο και ένα Καθαρισμό δοντιών με υπερήχους τελευταίας γενιάς, αφαίρεση πέτρας και χρωστικών, στίλβωση και σοδοβολή, από την εταιρεία Farantouris Financial Advisors συμβεβλημένη με πολυοδοντιατρείο στο κέντρο της Αθήνας. Έκπτωση 80%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ανάπλαση και σύσφιξη προσώπου με νήματα & ραδιοανάπλαση!

Προσφορά:


Τέλος στις ρυτίδες με άμεση ανάπλαση και σύσφιξη, με την ολοκαίνουρια μέθοδο αντιγήρανσης με νήματα και 2 συνεδρίες ραδιοανάπλασης σε 3 επισκέψεις, χωρίς νυστέρι & χωρίς χειρουργείο, στο “Golden Clinic” στην Ερμού!

πηγή: deals365.gr

Read more

Για Ένα (1) Εισιτήριο (Ατομικό ή Οικογενειακό) για να Απολαύσετε την Αριστουργηματική Παιδική Παράσταση Πινόκιο του Κάρλο Κολόντι σε διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη… στο Θέατρο Αριστοτέλειον τις Κυριακές 6 & 13 Νοεμβρίου! Ο Αγαπημένος Μικρών και Μεγάλων Πινόκιο, στην πιο γοητευτική, κλασσική περιπέτεια του κόσμου, με την ιστορία του πιο διάσημου μικρού και ανυπάκουου ψεύτη, με την υπέροχη ζεστή καρδιά και το κοφτερό μυαλό! Iσχύει για Συγκεκριμένο και Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

Προσφορά: Για Ένα (1) Εισιτήριο (Ατομικό ή Οικογενειακό) για να Απολαύσετε την Αριστουργηματική Παιδική Παράσταση Πινόκιο του Κάρλο Κολόντι σε διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη… στο Θέατρο Αριστοτέλειον τις Κυριακές 6 & 13 Νοεμβρίου! Ο Αγαπημένος Μικρών και Μεγάλων Πινόκιο, στην πιο γοητευτική, κλασσική περιπέτεια του κόσμου, με την ιστορία του πιο διάσημου μικρού και ανυπάκουου ψεύτη, με την υπέροχη ζεστή καρδιά και το κοφτερό μυαλό! Iσχύει για Συγκεκριμένο και Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more