Sunday, October 30, 2016

Σετ Ανοξείδωτες Κατσαρόλες 12 τεμαχίων

Προσφορά: Σετ Ανοξείδωτες Κατσαρόλες 12 τεμαχίων

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ημιμόνιμο μανικιούρ ή επιμήκυνση νυχιών με ακρυλικό ή gel & 3D σχέδια!

Προσφορά:


Ημιμόνιμο μανικιούρ ή επιμήκυνση νυχιών, για λαμπερά και περιποιημένα χέρια στο κομμωτήριο ”Privilege” στην Θεσσαλονίκη!

πηγή: deals365.gr

Read more

TRX!!20€ για δέκα (10) συνεδρίες εκγύμνασης με ιμάντες προπόνησης TRX στο Pagration Arena στου Ζωγράφου. Η τέλεια γυμναστική για γρήγορη, αποτελεσματική προπόνηση όλο το σώμα. Έκπτωση 67%!!

Προσφορά: TRX!!20€ για δέκα (10) συνεδρίες εκγύμνασης με ιμάντες προπόνησης TRX στο Pagration Arena στου Ζωγράφου. Η τέλεια γυμναστική για γρήγορη, αποτελεσματική προπόνηση όλο το σώμα. Έκπτωση 67%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

50€ για δυο (2) ενέσιμες µεσοθεραπείες λιποδιάλυσης ή σύσφιξης σε 1 ή 2 σημεία της επιλογής σας, για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, ελάττωση του τοπικού λίπους και ανανέωση του δέρματος, από το ολοκαίνουργιο +MEDISYSTEM στην Γλυφάδα. Έκπτωση 58%!!

Προσφορά: 50€ για δυο (2) ενέσιμες µεσοθεραπείες λιποδιάλυσης ή σύσφιξης σε 1 ή 2 σημεία της επιλογής σας, για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, ελάττωση του τοπικού λίπους και ανανέωση του δέρματος, από το ολοκαίνουργιο +MEDISYSTEM στην Γλυφάδα. Έκπτωση 58%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Σκεύος Φοντύ Σοκολάτας 22Watt

Προσφορά: Σκεύος Φοντύ Σοκολάτας 22Watt

πηγή: alepouditsa.gr

Read more