Tuesday, September 6, 2016

Service PC ή Laptop. 20€ από 60€ για εξειδικευμένο service υπολογιστή ή Laptop με ή 25€ από 70€ με ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας σε όλο το λεκανοπέδιο Aττικής, που περιλαμβάνει τεχνικό έλεγχο, διάγνωση, ενημέρωση, επισκευή, αναβάθμιση, backup, εγκατάσταση drivers, Format και συντήρηση, από την Pc Smart Service στην Ν Ιωνία

Προσφορά: Service PC ή Laptop. 20€ από 60€ για εξειδικευμένο service υπολογιστή ή Laptop με ή 25€ από 70€ με ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας σε όλο το λεκανοπέδιο Aττικής, που περιλαμβάνει τεχνικό έλεγχο, διάγνωση, ενημέρωση, επισκευή, αναβάθμιση, backup, εγκατάσταση drivers, Format και συντήρηση, από την Pc Smart Service στην Ν Ιωνία

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

28η Οκτωβρίου στην Τσαγκαράδα Πηλίου, στο Aglaida Apartments! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Family Room με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 28η Οκτωβρίου στην Τσαγκαράδα Πηλίου, στο Aglaida Apartments! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Family Room με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Βουδαπέστη: Αεροπορικά εισιτήρια & 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο!

Προσφορά:


Ταξιδέψτε στην πανέμορφη Βουδαπέστη, μια ρομαντική πόλη με αρχοντική ομορφιά, σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετ’ επιστροφής και διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό, από το ”Loyalty Business Club”!

πηγή: deals365.gr

Read more

179€ από 358€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στο 4 αστέρων Anamar Pilio Resort μια ανάσα από το Χιονοδρομικό Κέντρο, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό), σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, στα Χάνια Πηλίου! Για ένα Παιδί έως 7 ετών η διαμονή είναι δωρεάν με πρωινό! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 179€ από 358€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στο 4 αστέρων Anamar Pilio Resort μια ανάσα από το Χιονοδρομικό Κέντρο, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό), σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, στα Χάνια Πηλίου! Για ένα Παιδί έως 7 ετών η διαμονή είναι δωρεάν με πρωινό! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more