Friday, April 7, 2017

Γιλέκο Στήριξη Πλάτης με Μεταλλικές Μπανέλες

Προσφορά: Γιλέκο Στήριξη Πλάτης με Μεταλλικές Μπανέλες

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πάσχα στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 459€ από 918€ (Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Παραδοσιακό ψήσιμο του Οβελία με Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα και Ζωντανή Μουσική! Παρέχεται Ημερησίως μια Χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα, σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων και ελεύθερη χρήση του παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και των επιτραπέζιων παιχνιδιών καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 459€ από 918€ (Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Παραδοσιακό ψήσιμο του Οβελία με Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα και Ζωντανή Μουσική! Παρέχεται Ημερησίως μια Χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα, σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων και ελεύθερη χρήση του παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και των επιτραπέζιων παιχνιδιών καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πρωτομαγιά στο 5 αστέρων Porto Carras Grand Resort Meliton, στην Χαλκιδική! Απολαύστε 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Δίκλινο Δωμάτιο μόνο με 128€ από 256€ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη χρήση των εγκαταστάσεων του Spa με Hammam, Sauna, Γυμναστήριο καθώς και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πρωτομαγιά στο 5 αστέρων Porto Carras Grand Resort Meliton, στην Χαλκιδική! Απολαύστε 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Δίκλινο Δωμάτιο μόνο με 128€ από 256€ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη χρήση των εγκαταστάσεων του Spa με Hammam, Sauna, Γυμναστήριο καθώς και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more