Monday, August 8, 2016

Βούρτσα Kαθαρισμού Προσώπου με Δόνηση Medisana FB880

Προσφορά: Βούρτσα Kαθαρισμού Προσώπου με Δόνηση Medisana FB880

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Παιδική μπασκέτα Hamper Hoops που λειτουργεί ως καλάθι για τα άπλυτα!

Προσφορά:


Μία παιδική μπασκέτα ”Hamper Hoops” που λειτουργεί ως καλάθι για τα άπλυτα, μετατρέποντας την απαραίτητη…αγγαρεία σε παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους, με παραλαβή από το “Idea Hellas” και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στο Λαγονήσι Αττικής για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, σε Double Room με Θέα Θάλασσα ή Πισίνα στο Vergina Hotel, μια ανάσα από το κύμα! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Μπύρα, Κρασί και Νερό κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο Λαγονήσι Αττικής για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, σε Double Room με Θέα Θάλασσα ή Πισίνα στο Vergina Hotel, μια ανάσα από το κύμα! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Μπύρα, Κρασί και Νερό κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

116€ από 160€ ( Έκπτωση 28%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στη Νάξο, στο Sergis Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 116€ από 160€ ( Έκπτωση 28%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στη Νάξο, στο Sergis Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Olympus Thea Boutique Hotel - Πλαταμώνας

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο Olympus Thea Boutique Hotel, στον Πλαταμώνα υπό ΝΕΑ Διεύθυνση ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 219€ από 438€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ καθώς και ποτά σε όλα τα γεύματα! Προσφέρονται Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί, Καφέδες, Τσάι, Χυμοί, ζεστή Σοκολάτα, τοπικό Ούζο, Μπράντι, Παγωτά και Snack στα Μπαρ του ξενοδοχείου κατά την διάρκεια της ημέρας! Παρέχονται Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more