Friday, April 22, 2016

Πάσχα στη Χαλκιδική, στο AKRITAS EY ZHN Villas & Suites! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για 4 Άτομα στην Athos Family Suite, μόνο με 186€ από 372€ (Έκπτωση 50%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στη Χαλκιδική, στο AKRITAS EY ZHN Villas & Suites! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για 4 Άτομα στην Athos Family Suite, μόνο με 186€ από 372€ (Έκπτωση 50%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πακέτο Maybelline με eyeliner & 2 μάσκαρα κανονικές ή αδιάβροχες!

Προσφορά:


Ένα πακέτο με 3 best selling προϊόντα μακιγιάζ της Maybelline για τα μάτια που περιλαμβάνει: 2 μάσκαρα “The Rocket Volum’ Express” σε μαύρο χρώμα (κανονική, αδιάβροχη ή μία & μία) και 1 eyeliner “Master Precise” σε μαύρο χρώμα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 3 – 5 εργάσιμες από την ”Aurelio Trade” στη Θεσσαλoνίκη.

πηγή: deals365.gr

Read more

Πάσχα στο Μπατσί της πανέμορφης Άνδρου, στο Sunset Studios! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο Studio, μόνο με 85€ από 170€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο όμορφο νησί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στο Μπατσί της πανέμορφης Άνδρου, στο Sunset Studios! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο Studio, μόνο με 85€ από 170€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο όμορφο νησί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μόνο 25€ από 60€ (-58%) για μία τοποθέτηση Τεχνητών Νυχιών με τζέλ ή ακρυλικό σε χρωματιστό ή γαλλικό, Νail art και Δώρο η αφαίρεση, από το Εργαστήριο αισθητικής Chic and Beauty Med Spa στo Περιστέρι, πλησίον μετρό Αγ. Αντωνίου!!!

Προσφορά: Μόνο 25€ από 60€ (-58%) για μία τοποθέτηση Τεχνητών Νυχιών με τζέλ ή ακρυλικό σε χρωματιστό ή γαλλικό, Νail art και Δώρο η αφαίρεση, από το Εργαστήριο αισθητικής Chic and Beauty Med Spa στo Περιστέρι, πλησίον μετρό Αγ. Αντωνίου!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

4* Eden Beach Resort Hotel - Ανάβυσσος

Προσφορά: Πάσχα στο 4 αστέρων Eden Beach Resort Hotel, στην Ανάβυσσο! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 290€ από 580€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχονται Ποτά σε όλα τα γεύματα και Πασχαλινό γεύμα με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Ζωντανή μουσική από την Μαρία Νομικού και την ορχήστρας της! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more