Sunday, April 3, 2016

5,9€ για μια Θήκη Μαγειρέματος σε φούρνο μικροκυμάτων για τραγανές τορτίγιες και τάκος σε 1', από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 5,9€ για μια Θήκη Μαγειρέματος σε φούρνο μικροκυμάτων για τραγανές τορτίγιες και τάκος σε 1′, από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

12.5€ για 2 μερίδες ζυμαρικά + 1 σαλάτα Σεφ από το εστιατόριο Casa de la pizza στην Λάρισα!

Προσφορά: 12.5€ για 2 μερίδες ζυμαρικά + 1 σαλάτα Σεφ από το εστιατόριο Casa de la pizza στην Λάρισα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

29€ από 50€ για τέσσερα (4) μαθήματα pole dancing (χορό σε στύλο) & δωρεάν συμμετοχή στα free practice, την νέα μόδα που έχει κατακτήσει τον σύγχρονο κόσμο με τον εκρηκτικό συνδυασμό χορευτικής χάρης & δύναμης. Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας και γυμναστείτε παράλληλα, από το Spin Top Pole Dance & Fitness στην Αθήνα. Έκπτωση 42%!!

Προσφορά: 29€ από 50€ για τέσσερα (4) μαθήματα pole dancing (χορό σε στύλο) & δωρεάν συμμετοχή στα free practice, την νέα μόδα που έχει κατακτήσει τον σύγχρονο κόσμο με τον εκρηκτικό συνδυασμό χορευτικής χάρης & δύναμης. Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας και γυμναστείτε παράλληλα, από το Spin Top Pole Dance & Fitness στην Αθήνα. Έκπτωση 42%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Hμιμόνιμο μανικιούρ ή πλήρες πεντικιούρ σε top τιμή στο Περιστέρι!

Προσφορά:


Ημιμόνιμο μανικιούρ ή πλήρες pedicure (χρώμα ή γαλλικό) με κορυφαία προϊόντα Orly & Shellac και με δώρο nail art εφόσον επιθυμείτε, στο εξαιρετικό και πολυτελές ”Chic & Beauty Nails”, στο Περιστέρι!

πηγή: deals365.gr

Read more