Thursday, June 16, 2016

293€ από 586€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Μεσημεριανό) στο 4 αστέρων Europa Beach Hotel στο Γαλαξείδι επάνω στο κύμα, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 5 ημέρες σε ένα τόπο που η αρχοντική ομορφιά σας ταξιδεύει! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 293€ από 586€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Μεσημεριανό) στο 4 αστέρων Europa Beach Hotel στο Γαλαξείδι επάνω στο κύμα, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 5 ημέρες σε ένα τόπο που η αρχοντική ομορφιά σας ταξιδεύει! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικείο σακίδιο πλάτης Tommy Hilfiger, με επιλογή από 2 χρώματα!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο σακίδιο πλάτης Tommy Hilfiger, άνετο, στυλάτο και πρακτικό για να χωρέσει όλα τα απαραίτητα, με επιλογή από 2 χρώματα και με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

275€ από 570€ ( Έκπτωση 52%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στην Τήνο, στο 4 αστέρων Porto Tango Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ)! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορα ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: 275€ από 570€ ( Έκπτωση 52%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στην Τήνο, στο 4 αστέρων Porto Tango Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ)! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορα ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

77€ από 154€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Αγία Παρασκευή Χαλκιδικής, σε δίκλινο Studio στο Xenios Karnagio Studios! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: 77€ από 154€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Αγία Παρασκευή Χαλκιδικής, σε δίκλινο Studio στο Xenios Karnagio Studios! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Poseidon Beach Hotel - Πρέβεζα

Προσφορά: 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα Και ένα Παιδί έως 12 ετών στην Πρέβεζα μια ανάσα από το κύμα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε δίκλινο Mountain View δωμάτιο στο Poseidon Beach Hotel! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Aγίου Πνεύματος!

πηγή: ekdromi.gr

Read more