Saturday, April 2, 2016

20€ για τη συμμετοχή ενός (1) ατόμου, στη Μονοήμερη οδική εκδρομή στο γραφικό Γαλαξίδι, το Σάββατο 23 Απριλίου, με πολυτελές πούλμαν ! Η Μαγεία της θάλασσας σ' ένα Πανέμορφο Γραφικό Τοπίο ! Το Another Tour εγγυάται την άρτια οργάνωση της εκδρομής καθώς και την άψογη εξυπηρέτησή σας !

Προσφορά: 20€ για τη συμμετοχή ενός (1) ατόμου, στη Μονοήμερη οδική εκδρομή στο γραφικό Γαλαξίδι, το Σάββατο 23 Απριλίου, με πολυτελές πούλμαν ! Η Μαγεία της θάλασσας σ’ ένα Πανέμορφο Γραφικό Τοπίο ! Το Another Tour εγγυάται την άρτια οργάνωση της εκδρομής καθώς και την άψογη εξυπηρέτησή σας !

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ηλεκτρική λίμα ποδιών Dr. Scholl Velvet Soft Diamond με αποστολή!

Προσφορά:


Μία ηλεκτρική λίμα ποδιών ”Dr. Scholl Velvet Soft Diamond” (λειτουργεί με μπαταρίες), που αφαιρεί το αντιαισθητικό σκληρό δέρμα στα πέλματα με ειδική κεφαλή roll-on από διαμαντένιους μικροκρυστάλλους, με πανεύκολη χρήση αφού απλά περιστρέφετε απαλά τη λίμα γύρω από το σημείο, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από ”Φαρμακείο Μπάρτζη” στην Καλλιθέα.

πηγή: deals365.gr

Read more

4* Olympus Thea Boutique Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας

Προσφορά: Πάσχα στο 4 αστέρων Olympus Thea Boutique Hotel, στον Πλαταμώνα Πιερίας υπο ΝΕΑ Διεύθυνση! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, μόνο με 289€ από 578€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Τσίπουρο και Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία, Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές καθώς και τα Ποτά σας Λευκό ή Κόκκινο Κρασί χύμα, Μπύρα Βαρελίσια, Αναψυκτικά, Χυμοί, καφέδες με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για το καλωσόρισμα στο δωμάτιο, Τσουρέκι και Αυγά! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαεθεσιμότητας για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more