Monday, February 15, 2016

85€ από 170€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο στο Hotel Alkistis, στην Πορταριά Πηλίου! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!

Προσφορά: 85€ από 170€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο στο Hotel Alkistis, στην Πορταριά Πηλίου! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μασάζ σε 2 άτομα ταυτόχρονα με διάφορες τεχνικές σε προσφορά!

Προσφορά:


Nιώστε απίστευτη χαλάρωση, σε τιμή που… προκαλεί απόλυτη ευεξία, με ένα μυοχαλαρωτικό VIP μασάζ 2 Ατόμων με αιθέρια έλαια διάρκειας 40 λεπτών ή ένα λεμφικό μασάζ 2 ατόμων διάρκειας 35 λεπτών ή ρεφλεξολογία άκρων 2 ατόμων διάρκειας 25 λεπτών στο “Beauty Tec”!

πηγή: deals365.gr

Read more

Ζυγοστάθμιση αυτοκινήτου!!15€ από 35€ για μία ζυγοστάθμιση και στους 4 τροχούς στο αυτοκίνητό σας από το Speed & Colour στην Μεταμόρφωση (πλησίον κόμβου Εθνικής Οδού έξοδος Μεταμόρφωσης). Η ζυγοστάθμιση αποτελεί σημαντικό κομμάτι στον τομέα των ελαστικών. Έκπτωση 58%!!

Προσφορά: Ζυγοστάθμιση αυτοκινήτου!!15€ από 35€ για μία ζυγοστάθμιση και στους 4 τροχούς στο αυτοκίνητό σας από το Speed & Colour στην Μεταμόρφωση (πλησίον κόμβου Εθνικής Οδού έξοδος Μεταμόρφωσης). Η ζυγοστάθμιση αποτελεί σημαντικό κομμάτι στον τομέα των ελαστικών. Έκπτωση 58%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αισθητήρας Παρκαρίσματος με Ψηφιακή Οθόνη LED

Προσφορά: Αισθητήρας Παρκαρίσματος με Ψηφιακή Οθόνη LED

πηγή: alepouditsa.gr

Read more