Tuesday, May 17, 2016

109€ από 218€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο στο Hotel Alexander, στις Σέρρες! Προσφέρεται Ποτό Καλωσορίσματος! Παρέχονται Ελεύθερη Χρήση της Θερμαινόμενης Πισίνας, της Παιδικής Πισίνας, της Παιδικής Χαράς και του Beach volley! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 109€ από 218€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο στο Hotel Alexander, στις Σέρρες! Προσφέρεται Ποτό Καλωσορίσματος! Παρέχονται Ελεύθερη Χρήση της Θερμαινόμενης Πισίνας, της Παιδικής Πισίνας, της Παιδικής Χαράς και του Beach volley! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Δερμάτινο τσαντάκι του οίκου Michael Kors σε 4 χρώματα!

Προσφορά:


Ένα δερμάτινο τσαντάκι του οίκου Michael Kors, από την ολοκαίνουρια κολεξιόν του οίκου, από ανθεκτικό saffiano δέρμα, με μεταλλική πλακέτα και τρουκς περιμετρικά, διαθέσιμο σε 4 χρώματα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 1 – 3 εργάσιμες από την “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

10 Συνεδρίες Solarium Νέα Μάκρη - 15€ από 100€ (Έκπτωση 85%) για 10 Συνεδρίες Solarium για Μαύρισμα Σώματος, από το «Beauty Nail Spa» στη Νέα Μάκρη!!!

Προσφορά: 10 Συνεδρίες Solarium Νέα Μάκρη – 15€ από 100€ (Έκπτωση 85%) για 10 Συνεδρίες Solarium για Μαύρισμα Σώματος, από το «Beauty Nail Spa» στη Νέα Μάκρη!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more