Thursday, February 4, 2016

25η Μαρτίου στο 4 αστέρων Acropol Hotel, στις Σέρρες! Απολαύστε ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Jacuzzi και Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχονται Ελεύθερη Χρήση της Θερμαινόμενης Πισίνας, ένα Hamam κατ΄άτομο και του Γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 25η Μαρτίου στο 4 αστέρων Acropol Hotel, στις Σέρρες! Απολαύστε ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Jacuzzi και Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχονται Ελεύθερη Χρήση της Θερμαινόμενης Πισίνας, ένα Hamam κατ΄άτομο και του Γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

4 Επισκέψεις + 2 μετρήσεις! Διατροφή για μείωση Βάρους και Λιπομέτρηση με τον αναλυτή Maltron BF 906 που χρησιμοποιεί την επιστημονική τετραπολική μέθοδο των 4 ηλεκτροδίων! Κάντε το καλύτερο για την υγεία και το σώμα σας! Μόνο στο Olonion Wellness Club στους Αγίους Αναργύρους (πλησίον προαστιακού σταθμού «Πύργος Βασιλίσσης») και αρχικής αξίας 260€!

Προσφορά: 4 Επισκέψεις + 2 μετρήσεις! Διατροφή για μείωση Βάρους και Λιπομέτρηση με τον αναλυτή Maltron BF 906 που χρησιμοποιεί την επιστημονική τετραπολική μέθοδο των 4 ηλεκτροδίων! Κάντε το καλύτερο για την υγεία και το σώμα σας! Μόνο στο Olonion Wellness Club στους Αγίους Αναργύρους (πλησίον προαστιακού σταθμού «Πύργος Βασιλίσσης») και αρχικής αξίας 260€!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Σετ 5 τεμαχίων Μαγειρικών Σκευών Izzy Die Cast Let's Cook

Προσφορά: Σετ 5 τεμαχίων Μαγειρικών Σκευών Izzy Die Cast Let’s Cook

πηγή: alepouditsa.gr

Read more