Friday, September 9, 2016

Καλάβρυτα! 99€ για ένα μοναδικό 3ήμερο (2 νύχτες) για 2 άτομα στα Καλάβρυτα, στο νεόκτιστο Hotel Εσπερίδες 3* μόλις 14 χλμ από το Χιονοδρομικό Κέντρο, σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό, welcome drink και διαμονή ενός παιδιού έως 12 ετών Δωρεάν! Αρχικής αξίας 160€. Έκπτωση 38%.

Προσφορά: Καλάβρυτα! 99€ για ένα μοναδικό 3ήμερο (2 νύχτες) για 2 άτομα στα Καλάβρυτα, στο νεόκτιστο Hotel Εσπερίδες 3* μόλις 14 χλμ από το Χιονοδρομικό Κέντρο, σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό, welcome drink και διαμονή ενός παιδιού έως 12 ετών Δωρεάν! Αρχικής αξίας 160€. Έκπτωση 38%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Apple Watch Sport 42mm με λουράκι σιλικόνης ή πλεκτό nylon σε προσφορά

Προσφορά:


Ένα (1) Apple Watch Sport 42mm με επιλογή από 2 λουράκια, σε μαύρο χρώμα που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την ώρα! Με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη Universal Exports

πηγή: deals365.gr

Read more

159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα σε Cabana ή Yurt με Πρωινό σε Πλόυσιο Μπουφέ, στο Club Agia Anna Summer Resort, στην Αγία Άννα Ευβοίας! Παρέχονται Εκδρομικές αποδράσεις σε συνεργασία με την Trekking Hellas North Evoia και Πλούσιο Παιδαγωγικό πρόγραμμα από το Animmation Team του Club Agia Anna! Απολαύστε 3 μέρες στον ονειρεμένο προορισμό διακοπών, μέσα στο πευκόφυτο δάσος! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Προσφορά: 159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα σε Cabana ή Yurt με Πρωινό σε Πλόυσιο Μπουφέ, στο Club Agia Anna Summer Resort, στην Αγία Άννα Ευβοίας! Παρέχονται Εκδρομικές αποδράσεις σε συνεργασία με την Trekking Hellas North Evoia και Πλούσιο Παιδαγωγικό πρόγραμμα από το Animmation Team του Club Agia Anna! Απολαύστε 3 μέρες στον ονειρεμένο προορισμό διακοπών, μέσα στο πευκόφυτο δάσος! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Άγιοι Ανάργυροι, Κηφισιά, Νέα Μάκρη!!19€ από 50€ για ένα (1) Λεμφικό Μασάζ Κυτταρίτιδας, συνολικής διάρκειας 50 λεπτών, στο OLONION WELLNESS CLUB στους Αγίους Αναργύρους, Κηφισιά, Νέα Μάκρη. Έκπτωση 62%!!

Προσφορά: Άγιοι Ανάργυροι, Κηφισιά, Νέα Μάκρη!!19€ από 50€ για ένα (1) Λεμφικό Μασάζ Κυτταρίτιδας, συνολικής διάρκειας 50 λεπτών, στο OLONION WELLNESS CLUB στους Αγίους Αναργύρους, Κηφισιά, Νέα Μάκρη. Έκπτωση 62%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more