Sunday, March 25, 2018

35€ για μια (1) Θεραπεία Λείανσης Κερατίνης με την χρήση του σίδερου, από το Πράσινο Κομμωτήριο στην Αθήνα!!! Η θερμότητα ενεργοποιεί την μετακίνηση των μορίων της υγρής κερατίνης στη μήτρα της τρίχας και έτσι εγκλωβίζεται μαζί με την ήδη υπάρχουσα κερατίνη των μαλλιών. Έκπτωση 77%!!

Προσφορά: 35€ για μια (1) Θεραπεία Λείανσης Κερατίνης με την χρήση του σίδερου, από το Πράσινο Κομμωτήριο στην Αθήνα!!! Η θερμότητα ενεργοποιεί την μετακίνηση των μορίων της υγρής κερατίνης στη μήτρα της τρίχας και έτσι εγκλωβίζεται μαζί με την ήδη υπάρχουσα κερατίνη των μαλλιών. Έκπτωση 77%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Δερμάτινη τσάντα Michael Kors στο νέο σχέδιο Tina, σε 3 χρώματα!

Προσφορά:


Μία δερμάτινη τσάντα του οίκου Michael Kors ”Tina Large Satchel” από ανθεκτικό Saffiano δέρμα που δεν γρατζουνίζεται και με crossbody λουράκι, από τη νέα συλλογή για το 2018, διαθέσιμη σε 3 χρώματα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

Συσκευή Καθαρισμού Τζαμιών 3 σε 1 Spray Window Cleaner

Προσφορά: Συσκευή Καθαρισμού Τζαμιών 3 σε 1 Spray Window Cleaner

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Δύο Εισιτήρια (μόνο 6 ευρώ ανά άτομο) για την διαδραστική Παιδική Παράσταση « Ο Κύριος ΚΙΧ και το Μυστικό Κουτί των Ήχων » με τους Δημήτρη Κρίκο & Μαριαλένα Παπατριανταφύλλου, που παρουσιάζεται για 2η χρονιά…στο Θέατρο « Τ » στη Φλέμιγκ! Μία επιτυχημένη θεατρική παράσταση που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι… από τους πολυβραβευμένους συγγραφείς και ιδρυτές της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, Άγγελο Αγγέλου και Έμη Σίνη (Κρατικό Βραβείο το 2007 και το 2015, διεθνής διάκριση White Ravens το 2016 κ.α.) που συνδυάζει τη θεατρική αφήγηση, τη σωματική έκφραση και τους προηχογραφημένους ήχους, με τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά σε όλη τη διάρκεια της παράστασης ! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων !

Προσφορά: Δύο Εισιτήρια (μόνο 6 ευρώ ανά άτομο) για την διαδραστική Παιδική Παράσταση « Ο Κύριος ΚΙΧ και το Μυστικό Κουτί των Ήχων » με τους Δημήτρη Κρίκο & Μαριαλένα Παπατριανταφύλλου, που παρουσιάζεται για 2η χρονιά…στο Θέατρο « Τ » στη Φλέμιγκ! Μία επιτυχημένη θεατρική παράσταση που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι… από τους πολυβραβευμένους συγγραφείς και ιδρυτές της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, Άγγελο Αγγέλου και Έμη Σίνη (Κρατικό Βραβείο το 2007 και το 2015, διεθνής διάκριση White Ravens το 2016 κ.α.) που συνδυάζει τη θεατρική αφήγηση, τη σωματική έκφραση και τους προηχογραφημένους ήχους, με τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά σε όλη τη διάρκεια της παράστασης ! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων !

πηγή: alepouditsa.gr

Read more