Thursday, April 28, 2016

16€ Μόνο για ένα full body χαλαρωτικό μασάζ με ζεστό λάδι εμπλουτισμένο με τρία αιθέρια έλαια και εκχύλισμα αμυγδάλου διάρκειας 60', από το ''Morjana Cosmetics & Spa'' στην Αθήνα (πλησίον Μετρό Ευαγγελισμός)! Aρχικής αξίας 100€ - έκπτωση 84%

Προσφορά: 16€ Μόνο για ένα full body χαλαρωτικό μασάζ με ζεστό λάδι εμπλουτισμένο με τρία αιθέρια έλαια και εκχύλισμα αμυγδάλου διάρκειας 60′, από το ”Morjana Cosmetics & Spa” στην Αθήνα (πλησίον Μετρό Ευαγγελισμός)! Aρχικής αξίας 100€ – έκπτωση 84%

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ανδρικό ρολόι Invicta με μπλε καντράν & διάμετρο 45mm!

Προσφορά:


Ένα ανδρικό ρολόι Invicta 17926SYB, από ανοξείδωτο ατσάλι, διάμετρο 45mm και με εντυπωσιακό μπλε καντράν, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 1-2 εργάσιμες από τη “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

249€ από 498€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Προσφέρεται Τσίπουρο και Μεζές για καλωσόρισμα, 2 Ayurveda Massages και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής και Εξωτερικής Πισίνας καθώς και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 249€ από 498€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Προσφέρεται Τσίπουρο και Μεζές για καλωσόρισμα, 2 Ayurveda Massages και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής και Εξωτερικής Πισίνας καθώς και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα

Προσφορά: Πάσχα στα Ιωάννινα, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε Πλούσιο Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 760€ ( Έκπτωση 61%)! Προσφέρεται καλωσόρισμα στο δωμάτιο και Ανήμερα του Πάσχα Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Συνοδεία Μουσικής! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

Μόνο 45€ από 230€ (-80%) για (1) πλήρη στοματικό έλεγχο, (1) καθαρισμό δοντιών με υπερήχους, αφαίρεση πέτρας και χρωστικών, στίλβωση και σοδοβολή, και (1) συνεδρία λεύκανσης δοντιών με χρήση λάμπας ψυχρού φωτός LED στο Οδοντιατρικό Μέλλον στον Πύργο Αθηνών.

Προσφορά: Μόνο 45€ από 230€ (-80%) για (1) πλήρη στοματικό έλεγχο, (1) καθαρισμό δοντιών με υπερήχους, αφαίρεση πέτρας και χρωστικών, στίλβωση και σοδοβολή, και (1) συνεδρία λεύκανσης δοντιών με χρήση λάμπας ψυχρού φωτός LED στο Οδοντιατρικό Μέλλον στον Πύργο Αθηνών.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more