Tuesday, March 1, 2016

Best Price για αποτρίχωση! Μόνο με 15€ απο αρχική τιμή 50€ απολαύστε μια πλήρη και ολοκληρωμένη αποτρίχωση σε ολόκληρα τα πόδια, πλαϊνά bikini και άνω χείλος με βιολογικό κερί άριστης ποιότητος για αποφυγή ερεθισμών, μαζί με καθαρισμό φρυδιών! Εύκολα, γρήγορα και με άριστο αποτέλεσμα απο τον εξειδικευμένο χώρο του Jazzy nails and More στο Μοσχάτο κοντά στον ΗΣΑΠ!

Προσφορά: Best Price για αποτρίχωση! Μόνο με 15€ απο αρχική τιμή 50€ απολαύστε μια πλήρη και ολοκληρωμένη αποτρίχωση σε ολόκληρα τα πόδια, πλαϊνά bikini και άνω χείλος με βιολογικό κερί άριστης ποιότητος για αποφυγή ερεθισμών, μαζί με καθαρισμό φρυδιών! Εύκολα, γρήγορα και με άριστο αποτέλεσμα απο τον εξειδικευμένο χώρο του Jazzy nails and More στο Μοσχάτο κοντά στον ΗΣΑΠ!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

48.90€ για ένα Οκταπλό Τεστ Βιοσυντονισμού που περιλαμβάνει Έλεγχο Μικροβίων στον οργανισμό, Έλεγχο όλων των Οργάνων και των Συστημάτων, Έλεγχο Βαθμού έντασης νευρολογικής κατάστασης, Έλεγχο του pH Απεικόνιση και Διάγνωση Σπονδυλικής Στήλης, Έλεγχο αλλεργιών, Ελλείψεις Ιχνοστοιχείων και Βιταμινών, Απεικόνιση και Εναρμόνιση των Tsakras και της Αύρας μας, από το "Κέντρο Σωματικής Υγείας" στη Θεσσαλονίκη. Αρχικής Αξίας 99€. Έκπτωση 50%!

Προσφορά: 48.90€ για ένα Οκταπλό Τεστ Βιοσυντονισμού που περιλαμβάνει Έλεγχο Μικροβίων στον οργανισμό, Έλεγχο όλων των Οργάνων και των Συστημάτων, Έλεγχο Βαθμού έντασης νευρολογικής κατάστασης, Έλεγχο του pH Απεικόνιση και Διάγνωση Σπονδυλικής Στήλης, Έλεγχο αλλεργιών, Ελλείψεις Ιχνοστοιχείων και Βιταμινών, Απεικόνιση και Εναρμόνιση των Tsakras και της Αύρας μας, από το “Κέντρο Σωματικής Υγείας” στη Θεσσαλονίκη. Αρχικής Αξίας 99€. Έκπτωση 50%!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ζώνη εφίδρωσης, αδυνατίσματος & σύσφιξης Hot Shapers σε προσφορά!

Προσφορά:


Ζώνη εφίδρωσης ”Hot Shapers” για σύσφιξη & τοπικό αδυνάτισμα, που λειτουργεί και ως lastex μαζεύοντας την κοιλιά και το σωσίβιο ενώ προκαλεί 4 φορές περισσότερη εφίδρωση, σε 3 μεγέθη, και με πανελλαδική αποστολή από το Ouaou.gr!

πηγή: deals365.gr

Read more

100 Κάψουλες καφέ συμβατές με μηχανές Nespresso & 4 γεύσεις!

Προσφορά:


100 κάψουλες καφέ Novo Dia, συμβατές με μηχανές Nespresso, με επιλογή από 4 γεύσεις διαφορετικών εντάσεων (Caramel-Vanilla, Smooth, Earth Coffee, Intense, Decaffeinated) ή και συνδυασμό τους, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από το ”Πρασόπουλος Home Art” στη Δάφνη!

πηγή: deals365.gr

Read more

Πακέτα μασάζ σώματος ή προσώπου με μανικιούρ στην Καλλιθέα!

Προσφορά:


Τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα μασάζ και περιποήσης νυχιών από το νέο χώρο ομορφιάς ”Royal Beauty” στην Καλλιθέα!

πηγή: deals365.gr

Read more

Fleece Κάλυμμα Πολυθρόνας

Προσφορά: Fleece Κάλυμμα Πολυθρόνας

πηγή: alepouditsa.gr

Read more