Wednesday, February 10, 2016

Κρατήστε το καλοκαίρι μαζί σας όλο το χρόνο!! Μόνο 35€ για πέντε επισκέψεις Solarium διάρκειας 8-12 ? με μηχάνημα turbo 4ης γενιάς, αρχικής αξιας 85 € . Με την αγορά τριών πακέτων παίρνετε δώρο και μια κρέμα προστασίας και ενεργοποίησης της μελανίνης ειδική για Solarium αξιας 25€!! Μη το χάσετε!!

Προσφορά: Κρατήστε το καλοκαίρι μαζί σας όλο το χρόνο!! Μόνο 35€ για πέντε επισκέψεις Solarium διάρκειας 8-12 ? με μηχάνημα turbo 4ης γενιάς, αρχικής αξιας 85 € . Με την αγορά τριών πακέτων παίρνετε δώρο και μια κρέμα προστασίας και ενεργοποίησης της μελανίνης ειδική για Solarium αξιας 25€!! Μη το χάσετε!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μόνο 5€ από 10€ (-50%) για μια ανδρική ή παιδική περιποίηση μαλλιών που περιλαμβάνει λούσιμο, κούρεμα & styling, στο Image Coiffure στο Νέο Κόσμο, δίπλα στο μετρό Συγγρού-Φιξ.

Προσφορά: Μόνο 5€ από 10€ (-50%) για μια ανδρική ή παιδική περιποίηση μαλλιών που περιλαμβάνει λούσιμο, κούρεμα & styling, στο Image Coiffure στο Νέο Κόσμο, δίπλα στο μετρό Συγγρού-Φιξ.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πείτε το με λουλούδια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο! 9€ για ένα μπουκέτο με 10 υπέροχα κόκκινα τριαντάφυλλα ή 14,50€ για ένα μπουκέτο με 15 κόκκινα τριαντάφυλλα ή 12€ για ένα πανέμορφο πλούσιο μπουκέτο με ποικιλία λουλουδιών εποχής, με δυνατότητα παράδοσης στον χώρο που επιθυμείτε, από το ανθοπωλείο "Μπάλλας" στο Κέντρο!

Προσφορά: Πείτε το με λουλούδια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο! 9€ για ένα μπουκέτο με 10 υπέροχα κόκκινα τριαντάφυλλα ή 14,50€ για ένα μπουκέτο με 15 κόκκινα τριαντάφυλλα ή 12€ για ένα πανέμορφο πλούσιο μπουκέτο με ποικιλία λουλουδιών εποχής, με δυνατότητα παράδοσης στον χώρο που επιθυμείτε, από το ανθοπωλείο “Μπάλλας” στο Κέντρο!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικεία ρολόγια Michael Kors σε 3 ολοκαίνουρια σχέδια!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο ρολόι του οίκου Michael Kors με επιλογή από 3 σχέδια του ολοκαίνουριου μοντέλου Parker: Σχέδιο 1 με μπλε καντράν & δίχρωμο ροζ χρυσό – ασημί μπρασελέ, Σχέδιο 2 με λευκό καντράν & δίχρωμο λευκό – χρυσό μπρασελέ, Σχέδιο 3 με λευκό καντράν από φίλντισι & δίχρωμο θαλασσί – ασημί μπρασελέ, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 1 – 3 εργάσιμες από τη “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

Beewi - BBR100 Bluetooth Music Receiver. Ακούστε τη μουσική που έχετε σε κινητό, Laptop, Tablet, με Bluetooth, ασύρματα στο στερεοφωνικό σας, έχοντας τον πλήρη έλεγχο, στην παλάμη του χεριού σας!!!

Προσφορά: Beewi – BBR100 Bluetooth Music Receiver. Ακούστε τη μουσική που έχετε σε κινητό, Laptop, Tablet, με Bluetooth, ασύρματα στο στερεοφωνικό σας, έχοντας τον πλήρη έλεγχο, στην παλάμη του χεριού σας!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more