Monday, March 27, 2017

59€ για 3 συνεδρίες Fraxel Laser προσώπου για καταπολέμηση ουλών και πανάδων, από τα "Human Perfection" σε Κηφισιά και Κολωνάκι

Προσφορά: 59€ για 3 συνεδρίες Fraxel Laser προσώπου για καταπολέμηση ουλών και πανάδων, από τα “Human Perfection” σε Κηφισιά και Κολωνάκι

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Τo ολοκαίνουριo iPad με οθόνη Retina 9.7 ίντσες στις καλύτερες τιμές!

Προσφορά:


Τα ολοκαίνουρια iPad με οθόνη Retina 9.7 ίντσες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς αποκλειστικά στο Deals365 και διαθέσιμα σε 3 χρώματα το καθένα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!!

πηγή: deals365.gr

Read more

Πάσχα στην Τσαγκαράδα Πηλίου, στον Ξενώνα Φιλύρα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, μόνο με 119€ από 253€ (Έκπτωση 53%)! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στην Τσαγκαράδα Πηλίου, στον Ξενώνα Φιλύρα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, μόνο με 119€ από 253€ (Έκπτωση 53%)! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE το Πάσχα στο 4 αστέρων Klelia Beach Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, στη Ζάκυνθο, μόνο με 270€ από 540€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Snacks, Κατανάλωση σε βαρελίσια μπύρα, Αλκοολούχα και μη ποτά, Ζεστά ροφήματα (καφέ φίλτρου, στιγμιαίος καφές, τσάι, σοκολάτα και χυμοί)! Παρέχεται Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Εορταστικό γεύμα και κόκκινα αυγά με Ζωντανή Μουσική! Απολαύστε 4 ημέρες στο πανέμορφο νησί της Ζακύνθου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE το Πάσχα στο 4 αστέρων Klelia Beach Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, στη Ζάκυνθο, μόνο με 270€ από 540€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Snacks, Κατανάλωση σε βαρελίσια μπύρα, Αλκοολούχα και μη ποτά, Ζεστά ροφήματα (καφέ φίλτρου, στιγμιαίος καφές, τσάι, σοκολάτα και χυμοί)! Παρέχεται Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Εορταστικό γεύμα και κόκκινα αυγά με Ζωντανή Μουσική! Απολαύστε 4 ημέρες στο πανέμορφο νησί της Ζακύνθου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για διαμονή το ΠΑΣΧΑ με ημιδιατροφή στην Κεφαλονιά! Στο Ionian Sea! Για 2 ενήλικες (και 1 παιδί έως 12 ετών) με 282€ οι 3 διανυκτρεύσεις.

Προσφορά:





Κεφαλονιά


Τιμή Προσφοράς:  €282

Αρχική Τιμή: € 584

Λεπτομέρειες ΕΔΩ!


Αναστάσιμο δείπνο, Πασχαλινό γεύμα.



πηγή: xenodoxeia-diakopes.blogspot.com

Read more

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για ALL INCLUSIVE διαμονή το Πάσχα 2017 στη Ρόδο, στο Semiramis City Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 249€ από 416€ (Έκπτωση 40%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Τοπικά Ποτά, Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά, Καφέ, Τσάι και Snacks κατά την διάρκεια της ημέρας!

Προσφορά:





Ρόδος (ΠΑΣΧΑ)


Τιμή Προσφοράς:  €249

Αρχική Τιμή: € 416

Λεπτομέρειες ΕΔΩ!




πηγή: xenodoxeia-diakopes.blogspot.com

Read more

Καθαρισμός Αυτοκινήτου και Στρώματος. 39€ για Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Αυτοκινήτου ΚΑΙ έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Μονού Στρώματος ή 50€ για έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Αυτοκινήτου ΚΑΙ έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Διπλού Στρώματος (αρχικής αξίας 90€ και 120€ αντίστοιχα) Βιοκαθαρισμός 12 σταδίων, Αντιαλλεργική Προστασία ΚΑΙ χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ στην Αττική με άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την Clean F

Προσφορά: Καθαρισμός Αυτοκινήτου και Στρώματος. 39€ για Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Αυτοκινήτου ΚΑΙ έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Μονού Στρώματος ή 50€ για έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Αυτοκινήτου ΚΑΙ έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Διπλού Στρώματος (αρχικής αξίας 90€ και 120€ αντίστοιχα) Βιοκαθαρισμός 12 σταδίων, Αντιαλλεργική Προστασία ΚΑΙ χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ στην Αττική με άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την Clean F

πηγή: alepouditsa.gr

Read more