Sunday, July 31, 2016

3D Γυαλιά Εικονικής Πραγματικότητας VRBOX για Smartphones 4.7-6'

Προσφορά: 3D Γυαλιά Εικονικής Πραγματικότητας VRBOX για Smartphones 4.7-6′

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Service air condition αυτοκινήτου σε προσφορά απο την Autotires.gr!

Προσφορά:


Ένα ολοκληρωμένο service κλιματιστικού – air conditiοn αυτοκινήτου, για υψηλή απόδοση και οικονομία, από την εταιρεία ”Autotires.gr” στην Κάτω Τούμπα.

πηγή: deals365.gr

Read more

Philip Varkiza All Day Spot Varkiza!!15.70€ από 31.40€ για ένα γεύμα δύο ατόμων που περιλαμβάνει μια (1) σαλάτα, μια (1) pizza & δυο (2) Μπύρες Draft 500mL ή δυο (2) ποτήρια κρασί στον All Day Spot Philip στο Κέντρο της Βάρκιζας!! Παραδεισένια ατμόσφαιρα δίπλα στην θάλασσα, υπέροχες γεύσεις και δροσιστικά ποτά!! Τι άλλο να ζητήσει κανείς για το καλοκαίρι; Έκπτωση 50%!!

Προσφορά: Philip Varkiza All Day Spot Varkiza!!15.70€ από 31.40€ για ένα γεύμα δύο ατόμων που περιλαμβάνει μια (1) σαλάτα, μια (1) pizza & δυο (2) Μπύρες Draft 500mL ή δυο (2) ποτήρια κρασί στον All Day Spot Philip στο Κέντρο της Βάρκιζας!! Παραδεισένια ατμόσφαιρα δίπλα στην θάλασσα, υπέροχες γεύσεις και δροσιστικά ποτά!! Τι άλλο να ζητήσει κανείς για το καλοκαίρι; Έκπτωση 50%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

25€ από 60€ για μια εγγυημένα αποτελεσματική Απολύμανση Κοινόχρηστου Χώρου Πολυκατοικίας ή ενός Διαμερίσματός, με ειδικά σκευάσματα Πιστοποιημένα και Εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, με Χορήγηση Πιστοποιητικού Απολύμανσης, από την Εταιρεία MPAKIS SERVICES με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική. Έκπτωση 59%.

Προσφορά: 25€ από 60€ για μια εγγυημένα αποτελεσματική Απολύμανση Κοινόχρηστου Χώρου Πολυκατοικίας ή ενός Διαμερίσματός, με ειδικά σκευάσματα Πιστοποιημένα και Εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, με Χορήγηση Πιστοποιητικού Απολύμανσης, από την Εταιρεία MPAKIS SERVICES με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική. Έκπτωση 59%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ηλιακός Φακός Κεφαλής 10W

Προσφορά: Ηλιακός Φακός Κεφαλής 10W

πηγή: alepouditsa.gr

Read more