Saturday, October 22, 2016

47€ από 340€ (-86%) για να τονίσετε ή να διορθώσετε το σχήμα των φρυδιών ή των χειλιών σας με μόνιμο μακιγιάζ με γαλλικά προϊόντα που έχουν 10 χρόνια εγγύηση, από το Ινστιτούτο Αισθητικής Venus Style στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στο σταθμό Βικτώρια.

Προσφορά: 47€ από 340€ (-86%) για να τονίσετε ή να διορθώσετε το σχήμα των φρυδιών ή των χειλιών σας με μόνιμο μακιγιάζ με γαλλικά προϊόντα που έχουν 10 χρόνια εγγύηση, από το Ινστιτούτο Αισθητικής Venus Style στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στο σταθμό Βικτώρια.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μυοχαλαρωτικό μασάζ 70' μαζί με body brushing & μάσκα προσώπου!

Προσφορά:


Ένα μυοχαλαρωτικό μασάζ “Calmora Signature” διάρκειας 70 λεπτών, που αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αρωματοθεραπείας, σιάτσου, ρεφλεξολογίας με sculp massage και προσώπου, καθώς και body brushing, καλωσόρισμα energy drink και μάσκα προσώπου, για την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης από το “Calmora Wellness Spa” στο κέντρο του Αμαρουσίου!

πηγή: deals365.gr

Read more

12€ από 35€ (-66%) για Manicure, Pedicure και Nails spa, αποκλειστικά για άνδρες. Φροντίστε τα άκρα σας και απολαύστε πραγματική καθαριότητα στα νυχια σας με την εγγύηση του Men's Wellbeing Center στην Γλυδάφα.

Προσφορά: 12€ από 35€ (-66%) για Manicure, Pedicure και Nails spa, αποκλειστικά για άνδρες. Φροντίστε τα άκρα σας και απολαύστε πραγματική καθαριότητα στα νυχια σας με την εγγύηση του Men’s Wellbeing Center στην Γλυδάφα.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

50€ για 3 Θεραπείες Κρυολιπόλυσης σε περιοχή της επιλογής σας, για να πείτε αντίο στα προβλήματα τοπικού πάχους και την κυτταρίτιδα, από τα κέντρα αισθητικής «Metro Beauty Laser & Spa» στο Μετρό Ελληνικού και στο Μετρό Αγ. Δημητρίου!!!

Προσφορά: 50€ για 3 Θεραπείες Κρυολιπόλυσης σε περιοχή της επιλογής σας, για να πείτε αντίο στα προβλήματα τοπικού πάχους και την κυτταρίτιδα, από τα κέντρα αισθητικής «Metro Beauty Laser & Spa» στο Μετρό Ελληνικού και στο Μετρό Αγ. Δημητρίου!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more