Monday, January 1, 2018

Γυναικείο ρολόι Jetsetter της Juicy Couture με καντράν με ζιργκόν!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο ρολόι της Juicy Couture “Jetsetter 1901215”, από ανοξείδωτο ατσάλι και με εντυπωσιακό καντράν με το λογότυπο – στέμμα της εταιρείας, με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

5€ από 10€ για μια (1) αποτρίχωση με κερί σε Full πόδια ή Full bikini ή Σε Μικρή Περιοχή Της Επιλογής Σας, στο Beauty Passion στο Περιστέρι!! Έκπτωση 50%!!

Προσφορά: 5€ από 10€ για μια (1) αποτρίχωση με κερί σε Full πόδια ή Full bikini ή Σε Μικρή Περιοχή Της Επιλογής Σας, στο Beauty Passion στο Περιστέρι!! Έκπτωση 50%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ένα σετ διπλό μπρελόκ του οίκου Guess, με επιλογή από 3 χρώματα: ασημί με κόκκινο πομπόν, ροζ χρυσό με λευκό πονπόν ή χρυσό με μαύρο πονπόν, ιδανικό για δώρο, για τα κλειδιά ή την τσάντα σας, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την "Universal Exports"!

Προσφορά: Ένα σετ διπλό μπρελόκ του οίκου Guess, με επιλογή από 3 χρώματα: ασημί με κόκκινο πομπόν, ροζ χρυσό με λευκό πονπόν ή χρυσό με μαύρο πονπόν, ιδανικό για δώρο, για τα κλειδιά ή την τσάντα σας, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την “Universal Exports”!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more