Sunday, April 2, 2017

29,9€ από 75€ (-60%) το πιο πρωτότυπο & εκκεντρικό σετ μαχαιριών μαζί με βάση στήριξης Voodoo, με μαγνητικό σύστημα τοποθέτησης, με 5 μαχαίρια από ανοξείδωτο χάλυβα & κοφτερές λεπίδες ακριβείας, με παραλαβή ή δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από το “Idea Hellas” στη Νέα Ιωνία.

Προσφορά: 29,9€ από 75€ (-60%) το πιο πρωτότυπο & εκκεντρικό σετ μαχαιριών μαζί με βάση στήριξης Voodoo, με μαγνητικό σύστημα τοποθέτησης, με 5 μαχαίρια από ανοξείδωτο χάλυβα & κοφτερές λεπίδες ακριβείας, με παραλαβή ή δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από το “Idea Hellas” στη Νέα Ιωνία.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μασάζ full body διάρκειας 60 λεπτών για 1 ή 2 άτομα στους Αμπελόκηπους

Προσφορά:


Απολαύστε ένα Full Body Μασάζ 60’ για 1 ή 2 άτομα σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει 1 Full Body Μασάζ 60’ (επιλογή από Tuina Μασάζ, ή Thai Oil ή Qi Gong), στο “Rose Spa” στους Αμπελόκηπους!

πηγή: deals365.gr

Read more

Προσφορά από 35€ ανά διανυκτέρευση (Δευτ.-Πέμ.) με πρωινό για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 5 ετών στο Anesis Hotel

Προσφορά: Προσφορά από 35€ ανά διανυκτέρευση (Δευτ.-Πέμ.) με πρωινό για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 5 ετών στο Anesis Hotel

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

10€ για μια (1) θεραπεία τοπικής λιποδιάλυσης, αντιφλεγμονώδους θεραπείας αλλά και επιδερμικής σύσφιξης ταυτόχρονα, με υπέρυθρες redwave, μια προσφορά από το ολοκαίνουριο «Unani Biospa» στο Χαλάνδρι!!

Προσφορά: 10€ για μια (1) θεραπεία τοπικής λιποδιάλυσης, αντιφλεγμονώδους θεραπείας αλλά και επιδερμικής σύσφιξης ταυτόχρονα, με υπέρυθρες redwave, μια προσφορά από το ολοκαίνουριο «Unani Biospa» στο Χαλάνδρι!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ηλεκτρικό Ακονιστήρι για Μαχαίρια, Ψαλίδια & Εργαλεία

Προσφορά: Ηλεκτρικό Ακονιστήρι για Μαχαίρια, Ψαλίδια & Εργαλεία

πηγή: alepouditsa.gr

Read more