Thursday, July 28, 2016

18,9€ για ένα MP4 Player με Oθόνη και Rαδιόφωνο, για Aναπαραγωγή Mουσικής και Eικόνας σε 3 χρώματα, από την e-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 18,9€ για ένα MP4 Player με Oθόνη και Rαδιόφωνο, για Aναπαραγωγή Mουσικής και Eικόνας σε 3 χρώματα, από την e-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

449€ από 600€ ( Έκπτωση 25%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στο 4 αστέρων Varos Village Traditional Hotel, σε Superior Δίκλινο δωμάτιο με Παραδοσιακό Πρωινό, στη Λήμνο! Παρέχεται Δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 449€ από 600€ ( Έκπτωση 25%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στο 4 αστέρων Varos Village Traditional Hotel, σε Superior Δίκλινο δωμάτιο με Παραδοσιακό Πρωινό, στη Λήμνο! Παρέχεται Δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 4 Άτομα, σε Cozy 2 Bedroom Villa, στην Αγία Άννα Ευβοίας στο Amandola Villas! Μαγευτείτε από το καταπράσινο τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 4 Άτομα, σε Cozy 2 Bedroom Villa, στην Αγία Άννα Ευβοίας στο Amandola Villas! Μαγευτείτε από το καταπράσινο τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αποδράστε στην Ζάκυνθο στο 4 αστέρων Denise Beach Hotel για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Studio, επάνω στο Κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: Αποδράστε στην Ζάκυνθο στο 4 αστέρων Denise Beach Hotel για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Studio, επάνω στο Κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more