Friday, May 5, 2017

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Poseidon Palace στην Λεπτοκαρυά Πιερίας ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 869€ από 1738€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με Απεριόριστη Κατανάλωση Ποτών σε όλα τα γεύματα! Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας παρέχονται κέικ, βουτήματα, καφές φίλτρου, τσάι, νερό, αναψυκτικά, χυμοί, κονιάκ, ούζο, μπύρα και βαρελίσιο κρασί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Poseidon Palace στην Λεπτοκαρυά Πιερίας ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 869€ από 1738€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με Απεριόριστη Κατανάλωση Ποτών σε όλα τα γεύματα! Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας παρέχονται κέικ, βουτήματα, καφές φίλτρου, τσάι, νερό, αναψυκτικά, χυμοί, κονιάκ, ούζο, μπύρα και βαρελίσιο κρασί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ηλιακό αδιάβροχο φωτιστικό εξωτερικού χώρου σε σχήμα πέτρας!

Προσφορά:


Ένα ηλιακό αδιάβροχο φωτιστικό “Outdoor Loral Light”, εξωτερικού χώρου, σε σχήμα πέτρας και με 4 super LED, με παραλαβή ή δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από το “Idea Hellas” στη Νέα Ιωνία!

πηγή: deals365.gr

Read more

195€ από 280€ ( Έκπτωση 30%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Sevastos Studios, σε Superior δίκλινο δωμάτιο στη Ρόδο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 195€ από 280€ ( Έκπτωση 30%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Sevastos Studios, σε Superior δίκλινο δωμάτιο στη Ρόδο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more