Tuesday, April 5, 2016

49,9€ από 85€ (-41%) για μια Ηλεκτρική Σκούπα κυκλωνικής τεχνολογίας χωρίς σακούλα Bomann, από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 49,9€ από 85€ (-41%) για μια Ηλεκτρική Σκούπα κυκλωνικής τεχνολογίας χωρίς σακούλα Bomann, από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Κουπόνια Ιδιωτικού Κοινωνικού Τουρισμού, για όλους τους Έλληνες !!! Το κάθε κουπόνι είναι για 2 άτομα, για 1 εβδομάδα, δηλαδή 7 μέρες/6 νύχτες !!!

Προσφορά: Κουπόνια Ιδιωτικού Κοινωνικού Τουρισμού, για όλους τους Έλληνες !!! Το κάθε κουπόνι είναι για 2 άτομα, για 1 εβδομάδα, δηλαδή 7 μέρες/6 νύχτες !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πλήρες μενού 2 ατόμων στη μισή τιμή στο Krikelino στη Γλυφάδα!

Προσφορά:


Πλήρες και χορταστικό menu 2 ατόμων, με ελεύθερη επιλογή γεύσεων & ποτών, στο φημισμένο Grill Restaurant ”Krikelino” στη Γλυφάδα, με την περίφημη ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με μαγειρευτά, κρεατικά και νηστίσιμα!

πηγή: deals365.gr

Read more

159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 2 ετών, στο Xenia Poros Image Hotel σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, στον Πόρο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Sauna και του Γυμναστηρίου καθημερινά καθώς και Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην ιδιωτική Παραλία του Ξενοδοχείου! Προσφέρεται Welcome Drink καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

Προσφορά: 159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 2 ετών, στο Xenia Poros Image Hotel σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, στον Πόρο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Sauna και του Γυμναστηρίου καθημερινά καθώς και Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην ιδιωτική Παραλία του Ξενοδοχείου! Προσφέρεται Welcome Drink καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

89€ από 180€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στην Τήνο, στο 4 αστέρων Porto Tango Hotel σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση, καθώς και Εarly check in και Late check out στις κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για το Πάσχα ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: 89€ από 180€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στην Τήνο, στο 4 αστέρων Porto Tango Hotel σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση, καθώς και Εarly check in και Late check out στις κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για το Πάσχα ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more