Wednesday, November 14, 2018

20€ από 120€ (-83%) για έναν Βαθύ Δερματολογικό Καθαρισμό Προσώπου με χρήση ατμού και υψίσυχνων, από τα Ιατρεία "Human Perfection" σε Κολωνάκι και Κηφισιά.

Προσφορά: 20€ από 120€ (-83%) για έναν Βαθύ Δερματολογικό Καθαρισμό Προσώπου με χρήση ατμού και υψίσυχνων, από τα Ιατρεία “Human Perfection” σε Κολωνάκι και Κηφισιά.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

120€ για ένα 3ήμερο/(2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό & τζάκι, στον Ξενώνα Τα Πέτρινα!! Ο ξενώνας της Άνω-Χώρας είναι μια ζεστή και όμορφη γωνιά στην αρχή του χωριού. Αποτελείται από αυτόνομες πέτρινες κατοικίες, αμφιθεατρικά χτισμένες, σε μια πλαγιά γεμάτη έλατα και καστανιές, με απεριόριστη θέα στα βουνά της Ορεινής Ναυπακτίας.

Προσφορά: 120€ για ένα 3ήμερο/(2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό & τζάκι, στον Ξενώνα Τα Πέτρινα!! Ο ξενώνας της Άνω-Χώρας είναι μια ζεστή και όμορφη γωνιά στην αρχή του χωριού. Αποτελείται από αυτόνομες πέτρινες κατοικίες, αμφιθεατρικά χτισμένες, σε μια πλαγιά γεμάτη έλατα και καστανιές, με απεριόριστη θέα στα βουνά της Ορεινής Ναυπακτίας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Amadriades Boutique Hotel - Καλάβρυτα ? -35% ? 3 Ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις) ? 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών ? Πρωινό ? έως 25/04/2019 ? Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας!

Προσφορά: Amadriades Boutique Hotel – Καλάβρυτα ? -35% ? 3 Ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις) ? 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών ? Πρωινό ? έως 25/04/2019 ? Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more